Kapat

Suriye Seferberliğimiz Sürüyor

Suriye’de kamplarda hayat mücadelesi veren savaş mağduru sivil ve sığınmacılar için hazırladığımız bir insani yardım tırımız daha Giresun’dan mazlum ve mağdur kimseler ile buluşmak için yola çıktı.

Suriye’de kamplarda hayat mücadelesi veren savaş mağduru sivil ve sığınmacılar için hazırladığımız bir insani yardım tırımız daha Giresun’dan mazlum ve mağdur kimseler ile buluşmak için yola çıktı.

Arakan’da, Yemen’de, Afrika’da ve yurdumuzun dört bir köşesinde eş zamanlı faaliyetlerle gönül coğrafyamızı zenginleştirmeye devam eden derneğimiz Suriye’de bulunan savaş mağduru kimseleri de bu süreçte unutmuyor. Derneğimiz Suriye yardım kampanyası kapsamında son olarak bir insani yardım tırını daha Suriye’ye dualar ile uğurladı. Giresun şehrimizden uğurladığımız tırımız Suriye’deki ihtiyaç sahibi kimselerin imdadına yetişecek.

Giresun’dan İdlib’e Yardım Eli

Beşir Derneği Suriye yardımları bünyesinde yeni bir yardım tırını daha savaş mağduru aileler ile buluşturmak için Suriye’ye yolcu etti. Giresun Temsilciliği ve buradaki gönüllülerimizin yoğun gayret ve çabaları ile hazırlanan insani yardım tırımız Suriye’de bulunan ekiplerimiz tarafından kamplarda yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin türlü gereksinimlerini karşılayacak. Beşir Derneği’nin Giresun’dan yolcu ettiği tırımızda savaş mağduru sığınmacı ve sivillerin ihtiyaç duyduğu çeşitli malzemeler bulunuyor.

Suriye Yardım Çalışmalarında Devam Edeceğiz

Beşir Derneği olarak yurdumuz ve gönül coğrafyamızın dört bir köşesinde yaptığımız yardım ve destek çalışmalarımız ile birlikte Suriye yardımlarımız da devam edecek. Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı Harekatları ile ordumuz tarafından güvenceye alınmış bölgelerdeki savaş mağduru kimselerin her türlü ihtiyacının karşılanması adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerinin gülmesine vesile olacağınız. Bölgede bulunan aşevi ve fırınımız ile de ailelerin günlük gıda ihtiyacını karşılayan derneğimizin Suriye için sürdürdüğü çalışmalar devam edecek.

Online Bağış ve SMS ile Siz de Suriye’ye Bağış Yapın

Beşir Derneği’nin Suriye’ye yönelik faaliyetlerine yapacağınız bağışlarla sizler de destek sağlayabilirsiniz. Suriye için bağışlarınızı Beşir Derneği aracılığı ile yapmak için Beşir Derneği web sitemizde bulunan online bağış bölümündeki Suriye Genel Bağış seçeneğine tıklayarak dilediğiniz miktarda bağışı bizlere ulaştırabilirsiniz. Online bağış seçeneği dışında Suriye bağışlarınızı SMS yoluyla da bizlere ulaştırabiliriz. SMS ile Suriye bağışı yapmak için SURİYE yazıp 4012’ye 20 TL karşılığında gönderebilirsiniz.


Fotoğraf Galerisi