Kapat

Suriye’de Kumanya ve Temel İhtiyaç Malzemeleri Dağıtımı

Beşir Derneği olarak Suriye’de yaşanan iç savaş dolayısıyla evlerini terk etmek zorunda kalan savaş mağduru kimselerin her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

Beşir Derneği olarak Suriye’de yaşanan iç savaş dolayısıyla evlerini terk etmek zorunda kalan savaş mağduru kimselerin her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

Derneğimiz Suriye yardımları kapsamında son olarak Azez kentinde bulunan El-Emel kampındaki ailelere kumanya ve temel ihtiyaç malzemeleri dağıtımları ile destek oldu.

Suriye Genel Bağış ile Yardımlarımız Devam Ediyor

Beşir Derneği’mizin Suriye Genel Bağışları ile hayırsever bağışçılarımızın emanetlerini emanetlerini Suriye’deki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdığı çalışmaları devam ediyor. Derneğimiz Azez şehrindeki El-Emel kampında yaşam mücadelesi veren Suriyeli ailelere kumanya ve temel ihtiyaç malzemeleri desteği ile yardımcı oldu. Derneğimizin Suriye için yapmış olduğu yardım faaliyetlerine sizler de Suriye Genel Bağışlarınızla destek olabilirsiniz.  

Yurtiçi ve Yurtdışı’nda Kumanya ve Temel İhtiyaç Malzemeleri Dağıtımı

Beşir Derneği yurtiçi ve yurtdışındaki ihtiyaç sahiplerinin her türlü ihtiyaçlarına yönelik olarak çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Derneğimiz yurtiçi ve yurtdışındaki ihtiyaç sahibi kimseler için kumanya ve temel ihtiyaç malzemeleri dağıtımları yapmayı sürdürüyor. İçerisinde temel gıda ve diğer ihtiyaç malzemelerin bulunduğu kumanyaların dağıtımları bölgede bulunan ofisimizce sağlanmaya devam ediyor.

Sizler de Suriye’ye Yardımlarınızı Ulaştırın

Sizler de Beşir Derneği’nin Suriye için sürdürdüğü yardım kampanyalarına destek vererek savaş mağduru kimselere merhamet elinizi uzatabilir, yüzler güldürülmesine vesile olabilirsiniz. Kış günlerinin iyiden iyiye kendini hissettirdiği bu günlerde sizler de Suriye bağışları ile bölgede zor günler geçiren sivillerin yanında olun. Beşir Derneği web sitesinde bulunan online bağış bölümünden Suriye Genel Bağış seçeneğine tıklayarak ya da EFT veya havale yoluyla açıklama kısmına Suriye yazarak bağışlarınızı bizlere iletebilirsiniz. Ayrıca cep telefonlarının kısa mesaj bölümüne Suriye yazıp 4032’ye göndererek de 10 TL’lik Suriye bağışı yapmanız mümkün.


Fotoğraf Galerisi