Our March Activities
Beşir Association succeeded in taking its place in hundreds of thousands of hearts with the activities it carried out for needy people both in Turkey and outside of Turkey during March.
As Beşir Association, we caused hundreds of thousands of people to laugh with our efforts for thousands of needy people from different languages, different races and different geographies throughout March. With the support and assistance that we carried out; we were able to spend another month full of humanitarian aids.
Food Assistance
As Beşir Association, we produced a total of 737,835 pita-type loaves of bread in March for those who are in immediate need. In addition to our daily bread production, we produced 81 thousand table d'hote hot meals in our soup kitchens. All of our bread and hot food productions were delivered to people who live in difficult circumstances, particularly in Syria and Bangladesh.
Basic Humanitarian Assistance
As Beşir Association, we have succeeded in reaching people in need thanks to our supporters. Beşir Association met the basic humanitarian needs of 20,780 people in total in March alone. Thousands of products, including basic human necessities such as food, clothing, cleaning and fuel, helped meet the needs of the needy in March.
Beşir Support Card
21,165 people in total have met their needs by shopping with the Beşir Support Card that we offer in order to enable families in need to make more qualified shopping.
Water Wells
Beşir Association drills water wells in various geographies to meet the clean and safe water needs of people. Beşir Association drilled 67 new water wells in total in March. A total of 36,903 people started to benefit from these 67 water wells that drilled in March.
Donate
You can contribute to all these works carried out by Beşir Association through the online donation section on our website.
Donate


General Donation
Dünya üzerinde milyonlarca insan maddi değerler sebebiyle ile yüz yıllar boyunca maddi ve manevi bir sömürüye maruz kalmıştır. Beşir Derneği olarak bu adaletsizliğe farkındalık oluşturmak amacıyla yardım kampanyaları düzenliyoruz. Dernek olarak uzun yıllardır dünya üzerinde bulunan mazlumların yanında olmaya gayret ediyor ve desteklerinizle milletimizin yardım elini dünyaya uzatıyoruz.
Yardım faaliyetlerimizi bağışçılarımızdan aldığımız desteklerle yerine getirmekteyiz. Sizler de genel bağış kampanyamıza bağış yaparak çalışmalarımıza destek olabilirsiniz.
İstediğiniz meblağda gerçekleştirebileceğiniz bağışlarınızla ülkemiz ve dünyada bulunan yardım elinizi uzatabilir, “Sosyal Adalete ve Kardeşliğe Destek Olmak” anlayışımıza destek olabilirsiniz.
Genel bağış türü bir kampanya havuzunu ifade etmektedir. Genel bağış, acil olarak yardıma ihtiyaç duyulan bölgelere hızlı bir şekilde yardım faaliyeti düzenlememizi sağlamaktadır. Belirlenen ihtiyaç dâhiline ve aciliyet durumuna göre Genel bağış havuzumuzdan belli bir fon yeni açılan yardım kampanyamıza yönlendirilir. Genel itibari ile bir doğal afet ve savaş durumunda bu fon derneğimizin hareket kabiliyeti için epey önemli bir durumu ifade etmektedir.
Genel bağış yardımında bulunan bağışçı, bu bağışı derneğimize ihtiyaç duyulan bir kampanyada kullanmamız için vermiş olur. Böylece, bağış derneğimizce en gerekli görülen kampanya ve ihtiyaçlarda kullanılır.