Kapat

Yetimlerin Sınav Heyecanı

Beşir Derneği Somali yetimhanesi ve okulunda eğitim gören yetimlerimiz dönem sonu sınavına girdiler. Derneğin 3 yıldır faaliyetini sürdürdüğü eğitim ve yetim hizmetleri sizlerinde desteği ile Somali'nin geleceğine ışık tutmaktadır.

Somali’de Beşir Derneği’nin yetimhane ve okulda eğitim ve öğretim devam ediyor. Dönem sonu sınavlarına giren yetimlerin mutlulukları gözlerine yansıdı.

Somali’deki faaliyetlerine devam eden Beşir Derneği şu anda 70 yetime eğitim veriyor. Yetimlerin tüm ihtiyaçları Beşir Derneği tarafından karşılanıyor. Derneğin 3 yıldır faaliyetini sürdürdüğü eğitim ve yetim hizmetleri sizlerinde desteği ile Somali'nin geleceğine ışık tutmaktadır.

Yaptığı çalışmalardan dolayı Somali hükümeti Beşir Derneğine 22.000 m2 alan tahsis etti. Bu alanda 2013 yılında 500 öğrenci kapasiteli yeni yetimhane ve okul projesinin temeli atılmıştı. Projenin çalışmaları devam ediyor.

Siz de geleceğe ışık tutacak olan Somalili yetimlere destek olmak isterseniz www.besirdernegi.org sitesini ziyaret edip online bağış yapabilirsiniz.


Fotoğraf Galerisi