Kapat

Yardım TIR'ı Dualarla Kocaeli’den Uğurlandı

Beşir Derneği Kocaeli Temsilciliği, Suriye’deki halkın faydalanması için derneğin Kilis ve Reyhanlı’daki fırınlarına yardım TIR'ı gönderdi.


Suriye’de terör örgütlerine yönelik “Zeytin Dalı” operasyonunun sürdüğü bu günlerde Türkiye’deki birçok sivil toplum örgütü insani yardım seferberliğine hız verdi.


Suriye’de terör örgütlerine yönelik “Zeytin Dalı” operasyonunun sürdüğü bu günlerde Türkiye’deki birçok sivil toplum örgütü insani yardım seferberliğine hız verdi. Bu STK’lardan biri olan Beşir Derneği, Kilis ve Reyhanlı’da bulunan fırın ve aşevlerindeki hizmetlerine devam ediyor.

 

250 ÇUVAL UN YARDIMI

Beşir Derneği Kocaeli Temsilciliği, Suriye’deki halkın faydalanması için derneğin Kilis ve Reyhanlı’daki fırınlarına 250 çuval un gönderdi. İzmit Perşembe Pazarı Meydanı’nda gerçekleşen organizasyona Semerkand Vakfı İzmit Şube Başkanı Abdullah Erol, Beşir Derneği Kocaeli Temsilcisi Cavit Ünal, TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Abdulkadir Yılmaz ve Beşir Derneği gönüllüleri katıldı.

 

ÜNAL: MAHZUN VE MAHCUP HALKIN YANINDAYIZ

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan organizasyon Beşir Derneği Kocaeli Temsilcisi Cavit Ünal’ın konuşması ile devam etti. Ünal “Beşir Derneği olarak edinmiş olduğumuz ilke gereği nerede mahzun ve mahcup bir gönül varsa orada olmanın gayretindeyiz” dedi. Okunan duaların ardından yardım TIR'ı önünde toplu halde fotoğraf çekildi ve TIR, dualarla uğurlandı.