Kapat

Suriyeli Muhacirlere Türkiye Ensar Oldu

Beş yıldı Suriyeli masum sivil halka yönelik yardım çalışmalarına aralık vermeden devam eden Beşir Derneği’nin yardım kampanyasına yurt genelinden destekler devam ediyor.

Suriyeli Muhacirlere Türkiye Ensar Oldu

Beşir Derneği Suriye Kampanyası’na Yurt Genelinden Destekler Devam Ediyor.

Beş yıldı Suriyeli masum sivil halka yönelik yardım çalışmalarına aralık vermeden devam eden Beşir Derneği’nin yardım kampanyasına yurt genelinden destekler devam ediyor.

Sivas Beşir Derneği Temsilciliği Suriye’ye yardım TIR’ı gönderdi   

Sivas Beşir Derneği temsilciliğinin Suriyeli ailelere ulaştırılmak üzere Sivas’ lı hayırseverlerin destekleriyle bağışçılardan toplanan gıda, giyim, battaniye, çocuk maması, un gibi  temel ihtiyaç maddeleri  Sivas Valisi Alim BARUT’ unda katılımıyla 25 ton gıda malzemesi Suriyeli ihtiyaç sahipleri için dualarla uğurlandı.

Ankara’da bağışçılardan toplanan yardım malzemesi Suriyeli ihtiyaç sahipleri için yola çıktı.

Yapılan uğurlama töreninde Beşir Derneği Ankara Koordinatörü Ahmet Doğan yaptığı konuşmada;

“Dünyanın neresinde olursa olsun  “Gönüller yapmaya” devam edeceklerini, vatanlarını zulüm görmemek için tekeden ve ülkemizde misafir edilen bu kardeşlerimizin ve kendi ihtiyaç sahiplerimizin sıkıntılarının bir nebze olsun giderilmesine katkı sağlayacak böyle yüce bir hizmet kervanının içinde olmanın kendilerini gayretlendirdiğini,  Amaçlarının   hayır sahibi insanlar ile ihtiyaç sahibi insanların arasında köprü olup “bir eli bir elle” buluşturarak hayrın yerine ulaşmasını ve İhtiyacı giderilen insanların gönlündeki huzurun görülmesini sağlamak olduğunu, bunu yaparken de din, dil, ırk ayrımı yapmadan Dünyada ’ki tüm ihtiyaç sahiplerine hizmeti gaye edinmekteyiz “ dedi.

Bu hayır kervanında böyle anlamlı bir fetih gününde nerde bir mazlum varsa  onların yanında olmada bizimle birlikte “hayırlara vesile olan”   tüm bağışçılara,  Beşir Derneği Temsilcileri ile Desteğini bizden esirgemeyen SEMERKAND  VAKFIMIZ  6. Bölge Başkanı, heyeti ve şube başkanlarına , TÜMSİAD ve GENÇ TÜMSİAD üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederiz.


Fotoğraf Galerisi