Kapat

Sakarya Temsilciliği Halka Kandil Simidi İkram Etti

Beşir Derneği Sakarya Temsilciliği Regaip Kandili münasebetiyle halka kandil simidi dağıtımı yaptı

     "Hayrınıza Vesile ‘’Nerede mahzun ve mahcup bir gönül varsa, orada onlarla olmanın  gayretindeyiz’’sloganıyla yola çıkmış olan, "Kamu Yararına Çalışan Dernek" statüsü kazanmış olan  Beşir  Derneği çalışmalarının  bir yenisini Sakarya'da gerçekleştirdi. Beşir Derneği Sakarya Temsilciliği, tam anlamıyla sloganlarını yerine getirme gayretinde olup çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Beşir Derneği Sakarya Temsilciliği Regaip Kandili münasebetiyle halka kandil simidi dağıtarak,kandilleşmenin hazzını yaşadılar ve yaşattılar.
     Beşir Derneği Sakarya Temsilcisi Latif Demir ,"Sloganımızdaki gibi bizler hayrınıza vesileyiz. Gönül ordumuzla, gönüller yapmaya geldik. Beşir Derneği, Sakarya'da olduğu gibi tüm il ve ileçelerimizde, dünyanın bir çok bölgesinde yardımlarını aralıksız sürdürüyor. Sizlerin bağışlarıyla, ihtiyaç sahipleri arasında kardeşlik köprüsü oluşturuyoruz. Devletimizin tanıdığı resmi kamu yararına Çalışan Dernek Statüsünü kazanmış ve en güvenilir şekilde sisteme sahip olduğu için her hayırsever gönül rahatlığıyla Beşir Derneği aracılığıyla yardımlarını ulaştırmanın da huzurunu yaşamaktadır. Bağışçılarına gıda bankacılığından faydalandırıp vergi indirimi almalarını sağlamaktadır. Türkiye genelinde 242 temsilcilik, Dünya genelinde 55 ülke de faaliyetlerine devam etmektedir. Sizlerde Gönüllüler ordumuza katılabilir, destek sağlayabilirsiniz. www.besirdernegi.org web adreslerimizden bağışlarını kurumsal bir alt yapı, güvenilir bir şekilde yapabilirsiniz. Bizler hayrınıza vesile olmaya, gönüller yapmaya talibiz" şeklinde mesaj verdi.
     Beşir Derneği Sakarya Temsilcisi  Latif Demir sözlerini şu şekilde devam ettirdi; "Unutmayalım ki "Beşir" demek 'müjdeci, müjde getiren' ve 'güler yüzlü' demek. Biz de dernek ismimize uygun olarak kentteki yetimlere, kimsesizlere, yoksullara güler yüzle yardım etmek, onlara yardımseverlerden müjdeli haberler, yardımlar getirmek için gönüllü ordumuz ile böyle bir iyiliğe köprü olmak için çeşitli kampanyalar düzenleyip, yardımlarınızı en hızlı en doğru şekilde yerine ulaştırmak adına çalışmaktayız" birlik çağrısıyla tamamladı.


Fotoğraf Galerisi