Kapat

Plaket Yerine Yetim Sahipliği Sertifikası Hediye Edebilirsiniz.

Hediyeleşmek Sünnettir. Eğer kıymet verdiklerinize bir hediye almak isterseniz mutluluğu ve verimliliği çoğaltacak bir hediye sunuyoruz size.

ŞİMDİ HEDİYELER DAHADA BİR ANLAM KAZANIYOR.

Özel günler için daha anlamlı bir hediye arıyorsanız şimdi iyilik vakti.

Hediyeleşmek Sünnettir.

Değer verdiğiniz bir kişiyi mutlu etmek için, bir yetime sahip çıkmak, çatlamış dudaklara bir damla su olmak, bir gözün görmesi bir çocuğun giyinmesi gibi çok özel hediyeler verebilirsiniz.

Bir Anlık Değil, Ebedi Mutluluk İçin “İyilik Hediyesi”

Bir hediye düşünün herkesi mutlu eden, hediyeyi alanda, hediye verilende ebedi mutluluğa vesile olsun ve öyle bir hediye olsun ki yetimler, kimsesizler, mazlumlar da mutlu olsun.

Şimdi soruyoruz size, tek taşın ışıltısı mı daha değerli yoksa bir yetimin gülen gözlerinde ki ışıltımı? Dedik ya bir anlık değil ebedi mutluluk için bu projeyi hayata geçiriyoruz.

Önem verdiğiniz kişi ya da kurumlara bir hediye vermek istiyorsunuz, ama sıradan olmayan bir hediye.

Plaket mi ? Saat veya kravat, yoksa bir elbise mi ? veya veya veya.

Bunların hepsi sıradan bir anlık heves ve geçici bir mutluluk,  bıkılacak, yıpranacak ve sonra unutulacak bir hediye. Ne kadar para ederse etsin bir değeri var mıdır? Bizce yoktur.

Maddeden manaya bir hediye isterseniz, Beşir derneği her iki cihan saadeti için sizin hayır kapınız olmaya hazır.

Türkiye ve dünyada bakımını üstlendiğimiz yetimlerden birinin bir aylık masrafını karşılayabilirsiniz. Siz sevdiklerinize verdiğiniz değeri gösterirken bizde yetimlerin bakımını üstlenmeye devam edeceğiz. Bir veya birden fazla bağışta bulunabilirsiniz. Yaptığınız bağış için kişi adına düzenlenmiş "İyilik Sertifikası" adresinize gönderilecektir.

Ziyaretlerinizde plaket yerine daha anlamlı ve manidar bir hediyedir "İyilik Hediyesi" Sertifikası.

Sevdikleriniz için hazırladığımız “İyilik Hediyesi” sertifikalarımız şunlardır.

Yetim Sahipliği Sertifikası, Su Kuyusu Sertifikası, Eğitim Sertifikası, Tüm Projelere Katkı Sertifikası

Özel günleriniz de sevdikleriniz için, 100 TL bağışlayarak bu sertifikalardan birini hazırlayarak istediğiniz kişinin adresine kargo ile gönderebilmekteyiz. Üstelik ödemenizi kredi kartınızla online ve uygun kartlar ile 4 taksitle yapabilirsiniz.


Bağış İçin Tıklayınız 


Fotoğraf Galerisi