Kapat

İdlib’e İnsani Yardım Tırı

Beşir Derneği olarak İdlib’e yardım seferberliğimizi sürdürüyoruz. Yağan sağanak neticesinde oluşan sel sularının çadır kentlerdeki yaşamı olumsuz etkilediği İdlib’e yardım faaliyeti olarak 1 tır dolusu temel ihtiyaç malzemesini bölgeye gönderdik.

Beşir Derneği olarak İdlib’e yardım seferberliğimizi sürdürüyoruz. Yağan sağanak neticesinde oluşan sel sularının çadır kentlerdeki yaşamı olumsuz etkilediği İdlib’e yardım faaliyeti olarak 1 tır dolusu temel ihtiyaç malzemesini bölgeye gönderdik.

Beşir Derneği Akdeniz Bölge Müdürlüğümüzce hazırlanan insani yardım tırımızı yaşanan aşırı yağışlar sonrasında sel felaketi ile karşı karşıya gelmiş İdlib halkı için bölgeye yolladık. İdlib’e insani yardım faaliyetlerimizin bir parçası olarak bölgeye giden tırımızda temel ihtiyaç malzemeleri bulunuyor. İnsani yardım tırımızın bir kaç gün içerisinde bölgeye ulaşarak içerisindeki temel ihtiyaç malzemelerinin İdlib’deki ekiplerimizce ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması bekleniyor.

Gıda, Temizlik, Giyim ve Battaniye Yardımı

Beşir Derneğimizin Akdeniz Bölge Müdürlüğünce hazırlanarak bölgeye uğurlanan İdlib insani yardım tırımızın içerisinde gıda, giyim, temizlik, ayakkabı, halı ve battaniye gibi temel insani ihtiyaç malzemeleri bulunuyor. Bölge halkının acil olarak ihtiyaç duyduğu tüm malzemeleri içerisinde bulunduran İdlib insani yardım tırımızın bölgeye ulaşması ile malzemeler ihtiyaç sahibi aileler ile ekiplerimiz tarafından ulaştırılacaklar. Derneğimizin İdlib’de yaşam mücadelesi veren sivillere yönelik faaliyetleri daha önce olduğu gibi önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Kömür ve Soba Yardımı

Yaşanan sağanak yağışı neticesinde oluşan sel sularının kamplardaki hayatı felç ettiği İdlib’e insani yardım tırı gönderen derneğimiz, sel haberinin hemen ardından bölgeye gelerek yakacak ve soba yardımında da bulunmuştu. Beşir Derneği İdlib’e yardım çalışmasının bu kısmında toplam 536 aileye kömür ve soba desteği sağlamıştı. Beşir Derneği, yaşanan olumsuz şartların ortadan kaldırılması ve kamplarda zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren sivillerin hayatlarını iyileştirmek için çalışmalarını sürdürecek.

İdlib’e İnsani Yardım Desteği

Beşir Derneği’nin İdlib’e insani yardım desteğine sizler de yapacağınız bağışlar ile katkı sunabilir, bölgedeki ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerinin gülmesine vesile olabilirsiniz. İdlib’e yardım kampanyamıza katılmak için Beşir Derneği online bağış kısmından ya da Suriye yazıp 4032’ye gönderebilirsiniz.


Fotoğraf Galerisi