Kapat

Bir Çocuk Gülerse, Dünya Güler

Çocuk şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Beşir Derneği işbirliğiyle düzenlenen çocuk şenliğine katılan minikler güzel anlar yaşadı. Palyaço, Hacıvat, Karagöz ve daha birçok farklı aktiviteyle eğlenen miniklere hediyeler verildi.

Beşir Derneği, Sultanbeyli Belediyesi işbirliğiyle Gölet Sosyal Tesislerde çocuk şenliği düzenledi. Şenlikte minikler gönüllerince eğlendi.

Çocuk şenliği renkli görüntülere sahne oldu. BİLTEK eğitim kurumları sponsorluğunda ve Sultanbeyli Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen çocuk şenliğine katılan minikler güzel anlar yaşadı. Palyaço, Hacıvat, Karagöz ve daha birçok farklı aktiviteyle eğlenen miniklere hediyeler verildi.

Programa katılan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Beşir Derneğimizle çocuk şenliğini organize ettik. Derneğimizin Kıymetli Genel Başkanımızı ve ekibini kutluyorum, tebrik ediyorum. Beşir Derneği sadece Türkiye’de değil dünyanın her tarafında bu necip milletin gönlünü, yüreğini temsil ediyor. Dünyanın gariplerine, yetimlerine, yoksullarına kucak açıyor; şemsiye oluyor” dedi. Çocuk şenliğine katılan çocuklara ve ailelerine teşekkür eden Başkan Keskin, ilçede devam eden çalışmalarla ilgili katılımcılara bilgiler verdi.

Programda konuşan Beşir Derneği Genel Başkanı Cevdet Şanlı, “Bizlerle bu imkanı paylaşan Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Tüm dünyada bu çocuk şenliklerini yapmak istiyoruz” dedi. Konuşmaların ardından Serdar Tuncer şiir okumaları gerçekleştirdi.

Biltek eğitim kurumlarının hazırladığı hediye paketleri etkinliğe katılan çocuklara hediye edildi.


Fotoğraf Galerisi