Kapat

Beşir Derneği’nde Ramazan Bereketi

Beşir Derneği Bolu Temsilciliği, ihtiyaç sahiplerine Ramazan öncesi kuru gıda dağıtımında bulundu.

Beşir Derneği Bolu Temsilciliği, Ramazan ayına girerken gönüllülerden ilk olarak toplanan 500 adet kuru gıda paketlerini Bolu'da yaşayan fakir ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.


Beşir Derneği Bolu Temsilciliği, bu Ramazan da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Gönüllülerden ilk etapta toplanan 500 adet kuru gıda paketlerinin Bolu’da yaşayan fakir ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldığı ifade edildi.


Dernek İl Temsilcisi Şaban Kök yaptığı açıklamada, “Beşir Derneği olarak misyonumuz, kendisine yetemeyen, desteğe ve hizmete ihtiyacı olan mahzun ve mahcup gönüllerin müjdeleyicisi ve onların hamisi olarak hiçbir ayrım yapmadan, paylaşmayı erdem haline getirmiş gönüller ile buluşturmak ve hayır işlerinin yaygınlaşması için gece gündüz dünyanın her yerinde insanlara hizmeti nimet bilmektir.


Bu inançla bizlere yardımlarının ulaştırılması görevini veren tüm gönüllülerimizden topladığımız kuru gıda paketlerini ve sıcak yemekleri Ramazan ayı boyunca tespit ettiğimiz fakir ve göçmen kardeşlerimize ulaştırmaya devam edeceğiz. Mahallesinde yaşayan, fakir ve yardıma muhtaç kişilerin bildirilmesinde ve yardımda bulunmak isteyen gönüllülerimiz Karamanlı mahallesinde bulunan dernek merkezimize 0532 3874385 numaralı telefon ile irtibat kurabilirler” dedi.


Fotoğraf Galerisi