Kapat

Beşir Derneği İslam Dünyası STK’ları Birliği (İDSB) 24. Konsey Toplantısına Katıldı

Beşir Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cevdet Şanlı, İslam Dünyası STK’ları Birliği (İDSB) tarafından Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen 24. Konsey Toplantısına katıldı.


Beşir Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cevdet Şanlı, İslam coğrafyasındaki sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğini sağlamak amacıyla kurulan ve bu çerçevede faaliyetler gerçekleştiren İslam Dünyası STK’ları Birliği (İDSB) tarafından düzenlenen 24. Konsey Toplantısına katıldı.

 

Almanya’nın Düsseldorf şehrinde yapılan toplantıya İDSB üyesi olan, yaklaşık 65 ülkeden 300’ün üzerinde STK’nın yönetim düzeyinde temsilcileri katıldı. Beşir Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cevdet Şanlı’nın da katıldığı toplantıda, İslam dünyasında STK’lar aracılığıyla yapılabilecek faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu.

 

İslam dünyası sivil toplum kuruluşları arasında gelişim, birlik ve koordinasyonu sağlayan ve üye olan sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde daha iyi bir dünya için çalışmalar yürüten İslam Dünyası STK’ları Birliği,  “6 Kıta, 65 Ülke, Tek Millet” ilkesiyle çalışmalarına devam ediyor.