Kapat

Beşir Derneği Genel Başkanı Fatih Sarıyar Düzce ve Tokat'ta Gönüllü Buluşması Gerçekleştirdi.

Beşir Derneği Genel Başkanı Fatih Sarıyar, Batı Karadeniz ve İç Anadolu Bölge Müdürlükleri tarafından düzenlenen gönüllü buluşmasına katıldı. Yapılan buluşmada 2018 yılını değerlendiren Sarıyar, 2019 yılı içerisinde hayata geçirilecek faaliyetler konusunda istişarelerde bulundu.

Türkiye'de bulunan 237 temsilciliği ile ülkemizin en ücra köşelerine insani yardımı ulaştıran Beşir Derneği, gönül coğrafyamızın mahsun ve mazlum bölgelerinde bağışçılarından aldığı destekler ile birçok mega projeye imza atmaya devam ediyor.  Türkiye'de bulunan güçlü temsilcilik ağıyla birçok insani yardım malzemesini vatandaşlarımıza ulaştıran derneğimiz, çeşitli buluşmalar ile yapılan bu faaliyetleri değerlendiriyor ve bir sonraki yapılacak organizasyonların da istişarelerini gerçekleştiriyor.


Bu kapsamda çeşitli temaslar da bulunmak üzere Düzce ve Tokatta giden Beşir Derneği Genel Başkanı Fatih Sarıyar, cumartesi günü Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğünde gönüllüler ile buluştuktan sonra pazar günü İç Anadolu Bölge Müdürlüğünde Beşir Derneği gönüllüleri ile bir araya geldi.


Yapılan buluşmanın Beşir Derneği açısından oldukça önemli olduğunun altını çizen Sarıyar,"Gönüllülerimiz ile birlikte 2018 yılında birçok faaliyete imza attık, Arakan'da açtığımız Bambukent, Kilis ve Reyhanlı da ürettiğimiz 1.314.90 adet ekmek ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdığımız 523 bin kap sıcak yemek bunlardan sadece birkaçı. Bugün burada 2019 yılında da gönüllülerimizden aynı motivasyon ile bizlere destek olmalarını bekliyoruz" şeklinde konuştu.