Kapat

Beşir Derneği Burdur Temsilciliğinden Mutluluğun Tadıyla Aşure Etkinliği

Aşure Günü Etkinliği

Aşure Günü Etkinliği Kapsamında Burdur İlimiz De İhtiyaç Sahipleri İle Yetim Ve Öksüzlere İmkânları Çerçevesinde Sahip Çıkan Beşir Derneği Burdur Temsilciliği Kale Kapı Caddesinde Aşure Dağıtımı Yaptı. Beşir Derneği Burdur Temsilcisi Ali Vural, Yılın Her Gününde Olduğu Gibi, Özellikle Ramazan Ve Kurban Aylarında Kısıtlı İmkânlarımıza Rağmen İhtiyaç Sahibi Vatandaşlarımıza Yardım Götürmeyi, Kendileri İçin Bir Görev Olduğunun, Mutluluğunu Paylaştı.

Burdur Beşir Derneği Temsilcisi Ali VURAL, Sözlerine Şöyle Devam Etti

Mutluluk Fedakârlıktır, Paylaşmaktır Ve En Önemlisi Karşısındakini Mutlu Etmek Adına Bir Ömrü Hiçe Saymaktır, Diyerek 3000 kişilik Aşure ikramında bulunduk

Yaşamı Anlamak Dışa Dönük Bir Yolculuktur, Bizi Başarıya, Taşıyacak, Başkalarına Yararlı Olmak Ve Alçak Gönüllülüğe Götürür. Yaşamımızı Başkaları İle Paylaşmak Bu Yolda Bize Tecrübe, Bilgi, Yeni Düşünceler Kazandırır.

Kendimizi Anlamak İçe Doğru Bir Yolculuk Olup, Kendimize Güvenmekte Bu Yolculuktan Geçer. Dostlar İle Bu Yolculukta da Paylaşmak Mutluluk Verirken, Paylaştıklarımız İse Herkese Tecrübe Kazandırır.

İnsanı Anlamak İse İnsan İlişkilerinin Yolunu Açar. İnsanı Anlamak Hem İçe Hem Dışa Yönelik             Zor Bir Dik Yokuş Yolculuğudur. Gidiş-Geliş Zorunluluğu Vardır. Bizi Uyuma, Mutluluğa, Olumlu İlişkiler Dengesine, Bilinçli olmaya Taşır. Paylaşınca da Bu Dik Yokuşu Tırmanmamız Kolaylaşır.

Yaşamımıza Doğru Ve Güzel Bir Anlam Katmak Adına Unutmayalım Ki, Paylaşmak Mutluluktur... Paylaşmak Erdemliktir...

Bugün Elimizde Olanı Paylaşmanın, Mazlumun Yanında Olmanın Günüdür. Muharrem Ayı Ülkemizin Birliğine Ve Dirliğine Hayırlı Olsun.

BAĞIŞ YAZ 4042 YE GÖNDER 30 TL BAĞIŞTA BULUN. Beşir Derneği hayrınıza vesile

Diğer Yardımlar Ve Beşir Derneği Faaliyetleri İçin www.besir.org.tr  Sitesini Ziyaret Edebileceklerini Söyleyerek,

Desteklerinden Dolayı Semerkand Vakfına ve Yardımlarını Esirgemeyen Burdurlu Hayır Severlere Teşekkür Etti