Kapat

Beşir Derneği, 6. Dünya Helal Zirvesi’ne Katıldı

Beşir Derneği, İslam Ülkeleri Standartları ve Metroloji Enstitüsü (SMIIC) ve İslam Ticareti Geliştirme Merkezi (ICDT) tarafından, T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen Dünya Helal Zirvesi’ne katıldı.


İslam Ülkeleri Standartları ve Metroloji Enstitüsü (SMIIC) ve İslam Ticareti Geliştirme Merkezi (ICDT) tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen, katılımcıları arasında küresel helal sektörü ile ilgili bilgi paylaşımını ve helal gıda ile ilgili farkındalığın arttırılmasını hedefleyen Dünya Helal Zirvesi, Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşiyor. T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen ve bu konuda düzenlenen en büyük organizasyonlardan biri olan Dünya Helal Zirvesi’ne 80 ülkeden ve finans, turizm, gıda ve kimya gibi pek çok sektörden 350’yi aşkın yerli ve yabancı firmanın, alanında uzman akademisyenler ve fıkıh insanları katılıyor.

 

Zirve boyunca katılımcılar, küresel Helal sektörü ile ilgili önemli konuları masaya yatırma ve sektör  içerisindeki hedef kitle, ekosistemde aktif rol oynayan kurumlar ve kuruluşlarla finans, turizm, gıda, tıp gibi başlıca konular hakkında deneyimlerini paylaşma imkânı bulacaklar.

 

Türkiye ve İslam dünyası açısından çok büyük önem ifade eden ve Beşir Derneği olarak bizim de katılım sağladığımız fuarda siz değerli ziyaretçilerimizi A29-B numaralı standımıza bekliyoruz. Öte yandan dün başlayan etkinlik çerçevesinde Beşir Derneği standı da yoğun ilgi gördü. Kendi sektörlerinde belirli bir seviyeye ulaşmış ve alanında bir çeşit otorite kabul edilen firmaların yöneticileri, işadamları, etkinliği takip etmek için yurtiçinden ve yurtdışından gelen katılımcılar ve pek çok misafirin ziyaret ettiği Beşir Derneği, fuar boyunca gelenleri ağırlayacak.