Kapat

Yollarda Mahsur Kalanlara Yardım

Beşir Derneği ekiplerimiz, yaşanan olumsuz hava şartları sebebiyle ulaşımın güçlükle sağlandığı Bursa-İstanbul otobanı ve Balıkesir-Susurluk karayolunda mahsur kalmış vatandaşlarımızın yardımına yetişti. Yoğun kar yağışı ve tipi dolayısıyla ulaşımın zorlaştığı yollardaki kimselere yönelik çalışmalarını yürüten derneğimiz, ulaşımın zorlaştığı yollarda bulunan vatandaşlarımız ve güvenlik güçlerimize su, sıcak ikram ve yiyecek yardımında bulundu.

Beşir Derneği ekiplerimiz yaşanan olumsuz hava şartları sebebiyle ulaşımın güçlükle sağlandığı Bursa-İstanbul otobanı ve Balıkesir-Susurluk karayolunda mahsur kalmış vatandaşlarımızın yardımına yetişti. Yoğun kar yağışı ve tipi dolayısıyla ulaşımın zorlaştığı yollardaki kimselere yönelik çalışmalarını yürüten derneğimiz, ulaşımın zorlaştığı yollarda bulunan vatandaşlarımız ve güvenlik güçlerimize su, sıcak ikram ve yiyecek yardımında bulundu.

Marmara Bölgesi’nde artan kar yağışı ve yaşanan tipi nedeniyle ulaşımın zorlaştığı bölgelerde mahsur kalmış vatandaşlarımız için çalışmalar yürüten derneğimiz, son olarak Bursa-Yalova-İstanbul ve Balıkesir-Susurluk karayollarında ulaşımın güçlükle sağlandığı yerlerdeki vatandaşlarımıza yardım götürdü. Derneğimizin temsilcilikleri ile götürdüğü bu örnek çalışma ile uzun saatler boyunca kar yağışının yavaşlamasını ve dinmesini bekleyen vatandaşlarımıza destek olundu.

Bursa-İstanbul Yolunda Yardım

Beşir Derneğimiz, temsilcilikleri aracılığıyla sürdürdüğü yardım çalışmalarında yoğun kar yağışı ve tipinin esir aldığı Bursa-Yalova-İstanbul otobanında mahsur kalan vatandaşlarımıza yardım ulaştırmayı başardı. Zorlu hava şartlarına rağmen gerçekleştirilen yardım çalışmasında yolda kalmış vatandaşlarımıza su, çay ve yiyecek ikramında bulunuldu. Derneğimizin Bursa’da bulunan Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım Temsilcilikleri ile beraber karayolu üzerinde bulunan birden fazla noktaya su, çay ve yiyecek yardımlarını ulaştırmayı başardı.

Balıkesir-Susurluk Yolunda İkram

Beşir Derneğimiz ayrıca yoğun kar yağışı ve buzlanmanın yaşandığı bir diğer dikkat çekici nokta olan Balıkesir-Susurluk yolunda da mahsur kalmış vatandaşlarımıza yardım ulaştırmayı başardı. Beşir Derneği Balıkesir Temsilciliği aracılığıyla gerçekleşen yardım çalışmamızda 17 saat boyunca ulaşımın aksadığı Balıkesir-Susurluk karayolunda mahsur kalmış vatandaşlarımız ve işlerini sürdürmeye çalışan güvenlik görevlilerimize su, kumanya ve kandil simidi ikramında bulunduk.

Beşir Derneği İhtiyacın Olduğu Her Yerde

Beşir Derneği, günlerdir devam eden kar yağışı sebebiyle mahsur kalan vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarını sürdürmeye bundan sonra da devam edecek. Dernek olarak ulaşımın güçlükle sağlandığı bölgelere yurtiçi temsilciliklerimiz aracılığıyla yardım götürmeyi sürdürüyoruz. Özellikle Marmara bölgesinde etkili olan yoğun kar yağışı sebebi ile kişilerin mağdur olmaması adına yürüttüğümüz faaliyetlerimizi Beşir Derneği web sitemizden ya da Facebook, Twitter ve İnstagram sosyal medya ağlarından takip edebilirsiniz.


Fotoğraf Galerisi