Kapat

Gaziantep’de Yetim ve Öksüz Çocuklara Hediye Kıyafetler

Beşir Derneği’nin yetim yardım kampanyası kapsamında yurt içerisinde sürdürdüğü yetimlere destek projeleri devam ediyor. Derneğimiz son olarak Gaziantep’de yaptığı çalışmalarında bu şehirde yer alan yetim ve öksüz çocuklara kıyafet desteğinde bulundu.

Beşir Derneği’nin yetim yardım kampanyası kapsamında yurt içerisinde sürdürdüğü yetimlere destek projeleri devam ediyor. Derneğimiz son olarak Gaziantep’de yaptığı çalışmalarında bu şehirde yer alan yetim ve öksüz çocuklara kıyafet desteğinde bulundu.

Beşir Derneği olarak yurt içi yetim yardım çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Derneğimizin Gaziantep’de yaptığı faaliyetlerinde yetim ve öksüz çocuklara kıyafetler hediye edildi. Bağışçılarımızın destekleri ile yapılan çalışmalarımızla yetim ve öksüz çocuklarımızın yüzleri güldü.

Yetim ve Öksüz Çocuklara Destek

Beşir Derneği’nin yetim ve öksüz çocuklar için sürdürdüğü destek çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Derneğimizin Gaziantep Temsilciliği bünyesinde yapılan son faaliyetlerde ihtiyaç sahibi yetim ve öksüz çocuklarımıza kıyafetler hediye edildi. Yetim bağış faaliyetlerimizin bir parçası olarak gerçekleşen çalışmalarımız ile yetim ve öksüz çocuklar sevindirildi. Beşir Derneği’nin yetim ve öksüz çocuklara destek çalışmaları bundan sonra da devam edecek.

Yetim ve Öksüzlere Destek Çalışmaları

Yurtiçi ve yurtdışında eş zamanlı olarak birçok proje ve çalışmayı sürdürmeye devam eden derneğimiz yetim yardım kampanyası ile de yetim ve öksüz çocuklara bağışçılarımızın emanetlerini ulaştırmaya devam ediyor. Derneğimizin son olarak Gaziantep’de yaptığı çalışmalarda bu şehirde bulunan yetim ve öksüz çocuklara giyim desteği yapıldı. Yetim ve öksüz çocukların kıyafet ihtiyaçlarının karşılandığı bu gibi çalışmalar ile Allah (c.c.)’un bizlere emaneti yetim ve öksüz çocuklara sahip çıkmaya devam ediyoruz.

Sizler de Yetimlere El Uzatın

Beşir Derneği’nin uyguladığı yetim destek çalışmalarına yapacağınız yetim bağışları ile sizler de destek olabilir, bu şekilde yurdumuzun dört bir köşesinde yetim ve öksüz çocuklara merhamet elinizi uzatabilirsiniz. Beşir Derneği’nin yetim yardım çalışmalarına destek olmak için Beşir Derneği web sitesinde bulunan online bağış bölümünden yetim sahipliği yardımları seçeneğine tıklayabilir ve dilediğiniz miktarda bağışı bizlere ulaştırabilirsiniz. Online bağış dışında kısa mesaj ile de yetim sahipliği bağışı yapabilirsiniz. SMS yoluyla yetim bağışı yapmak için Yetim yazıp 4012’ye 20 TL karşılığında gönderebilirsiniz.


Fotoğraf Galerisi