Kapat

Selden Zarar Görenlere Desteklerimiz Sürüyor

Beşir Derneği olarak Karadeniz’in Kastamonu, Bartın ve Sinop şehirlerinde yaşanan sel felaketi dolayısıyla bölgeye ulaşarak arama kurtarma ekiplerimiz ile birlikte selden zarar gören ailelere düzenli olarak yardımlarını ulaştırmayı sürdürüyoruz.

Beşir Derneği olarak Karadeniz’in Kastamonu, Bartın ve Sinop şehirlerinde yaşanan sel felaketi dolayısıyla bölgeye ulaşarak arama kurtarma ekiplerimiz ile birlikte selden zarar gören ailelere düzenli olarak yardımlarını ulaştırmayı sürdürüyoruz.

Beşir Derneği olarak yaşanan sel felaketleri sonrası afetlerden zarar gören aileler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Batı Karadeniz’in Kastamonu, Bartın ve Sinop şehirlerini esir alan sel felaketlerinde bölgeye sevk ettiğimiz ekiplerimiz yardım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Enkaz Kaldırma ve Temizlik Desteği

Kastamonu, Bartın ve Sinop’ta birçok ev ve işyerinin sular altında kaldığı sel felaketi nedeniyle Beşir Derneği Arama Kurtarma ekiplerimiz afet bölgelerinde arama, kurtarma, tahliye, enkaz kaldırma ve temizlik çalışmalarına destek verdi.

Selden etkilenen vatandaşların yaşanan mağduriyetlerini en aza indirilebilmek adına gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarda Beşir Derneği olarak 5 ayrı lokasyonda 105 kişilik ekip, 9 hizmet aracı ve 1 mobil aşevi ile afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz.

Mobil Aşevi ile Sıcak Yemek Dağıtımları

Beşir Derneği Arama Kurtarma ekiplerimize ek olarak günlük 5 bin kişilik yemek kapasiteli mobil aşevini de bölgeye sevk ederek afet bölgesinde çeşitli kurum ve kuruluşlar adına çalışmalar yürüten görevli personeller ve afezede vatandaşlar için düzenli sıcak yemek dağıtımı yapmaya devam ediyoruz.

Beşir Derneği olarak bu kapsamda şimdiye 10.350 kişilik sıcak yemek dağıtımı yaptık. Sıcak yemek dağıtımlarımıza ek olarak 42.103 lt su, 85.605 adet ikramlık, 1.661 adet hijyen malzemesi ve 878 adet çocuk bezi dağıtımları ile de afetzedelerin her türlü ihtiyaçlarının karşılanması konusunda destek olduk.

Sizler de Beşir Derneği’ne Destek Olun

Beşir Derneği’nin hem yurtiçi hem de yurtdışında yaptığı bu ve benzeri tüm çalışmalara sizler de yapacağınız bağışlarla destek olabilirsiniz. Beşir Derneği’nin online bağış bölümünde bulunan Genel Bağış seçeneğinden yapacağınız bağışlarla derneğimizin faaliyetlerini sizler de destekleyebilirsiniz. Bunun dışında derneğimizin hesap numaralarına da açıklama kısmına “Genel Bağış” yazıp bağışlarınızı yapabilmeniz mümkün. SMS ile bağış yapmak isteyen kimseler ise Bağış yazıp 4032’ye 10 TL karşılığında göndererek derneğimizin çalışmalarına destek sağlayabilirler.