Kapat

Sakarya Temsilciliği Soba Yardımı

Sakarya’daki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize derneğimizin gönüllülerince soba dağıtımı gerçekleştirildi. Soğuk kış günlerinin gelmesiyle beraber artan mevsimsel ihtiyaçlara yönelik dağıtımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Beşir Derneği’nin kış destek kampanyası dolayısıyla yurdun değişik bölgelerindeki destek faaliyetleri devam ediyor. Derneğimiz son olarak Sakarya’daki ihtiyaç sahibi aileler için soba desteğinde bulundu. Beşir Derneği’nin temsilcilikleri ve gönüllüleri aracılığıyla uyguladığı destek çalışmaları devam ediyor. Derneğimizin Sakarya Temsilciliği, Sakarya’daki faaliyetlerde ihtiyaç sahibi ailelere kışı geçirebilmeleri için soba desteğinde bulundu. Soba desteği alan aileler huzurlu ve mutlu bir şekilde bu kışlarını da geçirebilecekler.

Kış Yardımlarımız Sürecek

Beşir Derneği’nin yurt içinde sürdüğü yakacak destek çalışmaları kış boyunca devam edecek. İhtiyaç sahibi kimselerin yakacaksız kalmaması adına sürdürdüğümüz destek çalışmaları her kış olduğu gibi bu kış birçok ailenin evlerini ısıttı. Bağışçılarımızın katkıları ile ulaştırdığımız yakacak destekleri çalışmalarımızı Beşir Derneği’nin Facebook, Twitter ve Instagram sayfalarından takip edebilirsiniz.

Online Bağış ile Siz de Destek Olabilirsiniz

Beşir Derneği’nin temsilcilikleri ve gönüllüleri aracılığıyla kapı kapı dolaşarak sürdürdüğü yakacak desteği çalışmaları kış boyunca sürmeye devam edecek. Beşir Derneği’nin yakacak desteği gibi yurt içi ve yurt dışındaki ihtiyaç sahibi kimselere yönelik bütün faaliyetlerine Beşir Derneği web sitesinde bulunan online bağış üzerinden yapacağınız bağışlar ile sizler de destek olabilirsiniz.


Fotoğraf Galerisi