Kapat

Körfez Temsilciliğimizden Gıda Kumanyası ,Adak Kurban Payı ve Tavuk eti Dağıtımı

Beşir Derneği’nin gıda kumanyası kampanyası dahilinde yaptığı gıda kumanyası dağıtım çalışmaları yurdun birçok yerinde eş zamanlı olarak gerçekleşen çalışmalar ile sürmeye devam ediyor. Derneğimiz son olarak Kocaeli Körfezdeki faaliyetlerinde ihtiyaç sahibi ailelere Gıda Kumanyası ,Adak Kurban Payı ve Tavuk Eti Dağıtımı yaptı. Beşir Derneği’nin yurt içerisinde sürdürdüğü gıda kumanyası dağıtım faaliyetleri aralıksız devam ediyor. Derneğimizin Kocaeli Körfez Temsilciliği şehrimizdeki ihtiyaç sahipleri için yaptığı çalışmalarda ailelere gıda kumanyaları ile birlikte Adak Kurban Payı ve Tavuk Eti Dağıtımı yaptı. Gerçekleştirilen bu çalışmalarla ihtiyaç sahiplerimizin yüzleri güldü.

Gıda Kumanyası Desteği Sağlandı

Beşir Derneği’nin Türkiye’nin dört bir tarafındaki il ve ilçe temsilcilikleri ve paylaşım noktaları aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere gıda kumanyası dağıtımı sürüyor. Derneğimizin düzenli olarak sağladığı gıda dağıtımları ile ihtiyaç sahibi ailelerin sofraları şenleniyor. Son olarak Kocaeli Körfezde gerçekleşen faaliyetlerde ihtiyaç sahiplerine gıda kumanyası, Adak Kurban Payı ve Tavuk Eti dağıtımları yapıldı. Derneğimizin gönüllülerimiz aracılığıyla kapı kapı dolaşarak sağladığı gıda kumanyası dağıtımları aralıksız olarak devam ediyor.

Online Gıda Kumanyası Bağışı

Beşir Derneği’nin ülkemizin değişik yerlerinde sürdürdüğü gıda kumanyası dağıtım çalışmalarına yapacağınız bağışlarla sizler de destek verebilirsiniz.  Beşir Derneği web sitesindeki online bağış bölümünde bulunan gıda kumanyası bağışı kısmına tıklayarak bağışlarınızı bizlere ulaştırabilirsiniz. Beşir Derneği gıda kumanyası çalışmalarını sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip edebilirsiniz.


Fotoğraf Galerisi