Kapat

Eyvan’da Yetimlere Kışlık Kıyafet Yardımı

Beşir Derneği olarak yetim çocuklara bağış kampanyamızı sürdürüyoruz. Son olarak Şanlıurfa Eyvan’da gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizde yetim çocuklarımıza kışlık kıyafet , bot, mont ve atkı , bere yardımında bulunduk. Yurt içi yetim bağış kampanyasını sürdüren derneğimiz Şanlıurfa Eyvan’da yürüttüğü faaliyetinde yetim çocuklara yardım elini uzattı. Beşir Derneği’nin bölgedeki temsilciliği tarafından sürdürülen çalışmalarla birlikte yetim çocuklara kışlık kıyafet ,bot ,mont ve atkı bere yardımı sağlandı. Kendisini iyiden iyiye hissettiren kış şartlarından dolayı ihtiyaç sahibi yetim çocuklar için gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimiz ile birlikte çocukların yüzleri güldü.

Yetim ve Öksüz Çocuklara Destek

Beşir Derneği’nin yetim ve öksüz çocuklar için sürdürdüğü destek çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Derneğimizin Şanlıurfa Eyvan Temsilciliği bünyesinde yapılan son faaliyetlerde ihtiyaç sahibi yetim çocuklarımıza kıyafetler hediye edildi. Yetim bağış faaliyetlerimizin bir parçası olarak gerçekleşen çalışmalarımız ile yetim ve öksüz çocuklar sevindirildi. Beşir Derneği’nin yetim çocuklara destek çalışmaları bundan sonra da devam edecek.

Siz de Online Bağış Yapabilirsiniz

Beşir Derneği olarak yurt içi ve yurt dışında yürüttüğümüz yetim çocuklara yardım kampanyamızı sürdürmeye devam ediyoruz. Sizler de derneğimizin Yetim Sahipliği online bağış bölümünden yapacağınız yardımlar ile yetim çocuklara yönelik çalışmalarımızda bizlere destek verebilirsiniz.


Fotoğraf Galerisi