Kapat

Beşir Derneği’nden Kan Bağış Çalışmalarına Destek

Beşir Derneği, “Kan Kardeşim” projesi kapsamında yurtiçi kan bağış çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Derneğimiz son olarak 3 farklı noktada kan bağış faaliyetine imza attı. Beşir Derneği kan bağış çalışmaları ile ülkemizin pandemi dolayısıyla azalan kan stoklarının artırılmasına yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Derneğimizin bu hafta sonunda İstanbul Ümraniye , Dudullu ve Beykoz’da yaptığı kan bağış çalışmalarında toplam 273 ünite kan bağışı toplandı.

3 Farklı Lokasyonda Kan Bağış Çalışması

Beşir Derneği’nin Türk Kızılay ile birlikte yaptığı Kan Kardeşim projesine bu hafta sonu da devam edildi. Derneğimiz temsilciliklerimizin destekleri ve Kızılay ile beraber yaptığımız kan bağış çalışmaları İstanbul Ümraniye , Dudullu ve Beykoz’da açılan kan bağış standlarında devam edildi.

273 Ünite Kan Bağışı Toplandı

Beşir Derneği’nin 3 farklı Lokasyonda yaptığı kan bağışı çalışmalarında 273 ünite kan toplandı. Kan Kardeşim kapsamında yapılan çalışmalarda İstanbul Ümraniye’de 140 , Dudullu’da 60 , Beykoz’da ise 73 ünite kan bağışı yapıldı.

Siz de Kan Bağışı Yapın

Beşir Derneği’nin Türk Kızılay ile birlikte yapmış olduğu kan bağış çalışmalarına bundan sonra da devam edilecek. Derneğimizin yurt içinde yürüttüğü faaliyetlere ilişkin gelecek etkinlikleri Kan Kardeşim internet sayfasından takip ederek sizler de kan bağış çalışmalarımıza destek verebilirsiniz.