Kapat

Beşir Derneği’nden AFAD’a Ziyaret

Beşir Derneği Bölge Müdürlükleri ve temsilcilikleri aracılığıyla yurdumuzun ihtiyaçları doğrultusunda faaliyetlerine devam ediyor. Derneğimiz son olarak Ankara AFAD İl Genel Müdürü Sayın Soner Tüter’i makamında ziyaret etti.

Beşir Derneği Bölge Müdürlükleri ve temsilcilikleri aracılığıyla yurdumuzun ihtiyaçları doğrultusunda faaliyetlerine devam ediyor. Derneğimiz son olarak Ankara AFAD İl Genel Müdürü Sayın Soner Tüter’i makamında ziyaret etti.

Derneğimiz ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını en kapsamlı ve verimli bir şekilde gerçekleştirebilmek adına çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor. Derneğimizin son olarak Beşir Derneği Ankara Bölge Müdürü Mehmet Akif Bilgin ve Sosyal Yardımlar Sorumlusu Abdulazaziz Türk, Ankara Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Müdürü Sayın Soner Tüter’i makamında ziyaret etti. Beşir Derneği olarak Sayın Tüter’e, bizlere gösterdikleri samimiyet ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Arama Kurtarma Faaliyetlerimize İlişkin Bilgi Verdik

Beşir Derneği olarak Ankara Bölge Müdürümüz Mehmet Akif Bilgin ve Sosyal Yardımlar Sorumlumuz Abdulaziz Türk aracılığıyla gerçekleştirdiğimiz Ankara AFAD İl Müdürü ile gerçekleşen görüşmelerde derneğimizin yapmış olduğu kentsel ve bölgesel arama kurtarma faaliyetleri, il risk azaltma ve diğer birçok konu ele alındı. Son dönemde ülkemizin yaşadığı afetlerde büyük bir özveri ile mücadele eden arama kurtarma ekiplerimize ilişkin bilgiler veren Ankara Bölge Müdürümüz ve Sosyal Yardımlar Sorumlumuz, AFAD ile yapılması olası çalışma ve koordinasyonlar ilişkin fikir alışverişinde bulundular.

AFAD Koordinasyonunda Arama Kurtarma Çalışmaları

Derneğimizin Ankara Bölge Müdürlüğü’nce Ankara AFAD İl Müdürü’ne yapılan görüşmelerde derneğimizin arama kurtarma ekipleri tarafından yapılan çalışma ve koordinasyonlara yönelik olarak görüşler belirtildi. AFAD koordinasyonunda yaptığımız çalışmaların öneminden de bahsedilen konuşmalarda Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında yaptığımız diğer çalışmalar da ele alındı. Derneğimiz arama kurtarma ekipleri ile olası afet ve acil durumlarda arama, kurtarma ve tahliye çalışmalarında yer alıyor.

AFAD Eğitimleri ile Arama Kurtarma Ekibimiz Büyüyor

Ankara AFAD İl Müdürü Soner Tüter’e ziyarette bulunan Beşir Derneği ekiplerimizin AFAD ile birlikte yaptığı çalışmalarına bundan sonra da devam edecek. Arama kurtarma ekiplerini günden güne büyüten derneğimiz AFAD tarafından verilen eğitimler ile arama, kurtarma ve tahliye çalışmalarında yer alıyor. Bu kapsamda yurtiçi temsilciliklerimizin AFAD il müdürlüklerince almış olduğu eğitim faaliyetleri sürüyor.


Fotoğraf Galerisi