Kapat

Beşir Derneği Van’da İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım Etti

Beşir Derneği yurdumuzun farklı bölgelerinde çeşitli sebeplerle mağdur olan vatandaşlarımızın imdadına yetişerek kendilerine yardımcı olmaya devam ediyor. Derneğimiz son faaliyetinde Van’da ihtiyaç sahibi ailelerimize eşya yatak desteğinde bulunduk. Beşir Derneği yurtiçi yardım çalışmaları kapsamında son olarak Van’da ihtiyaç sahibi ailelerimize bölgedeki temsilciliğimiz aracılığıyla yardım elini uzattı. Van Temsilciliğimiz aracılığıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda ailelerimize eşya yatak yardımında bulunduk.

Beşir Derneği yurdumuzun farklı bölgelerinde çeşitli sebeplerle mağdur olan vatandaşlarımızın imdadına yetişerek kendilerine yardımcı olmaya devam ediyor. Derneğimiz son faaliyetinde Van’da ihtiyaç sahibi ailelerimize eşya yatak desteğinde bulunduk.

Beşir Derneği yurtiçi yardım çalışmaları kapsamında son olarak Van’da ihtiyaç sahibi ailelerimize bölgedeki temsilciliğimiz aracılığıyla yardım elini uzattı. Van Temsilciliğimiz aracılığıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda ailelerimize eşya yatak yardımında bulunduk.

İhtiyaç Sahibi Ailelerimize Eşya Desteği

Beşir Derneği yurtiçi yardım ve destek çalışmaları ile kendilerine ulaşan ihtiyaç sahibi kimselere yardım elini uzatarak onlara destek olmayı sürdürüyor. Derneğimizin Van ilimizdeki faaliyetlerinde ihtiyaç sahibi ailelerimize eşya desteğinde bulunduk. Beşir Derneği Van Temsilciliği aracılığıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda ekiplerimiz eşyaları kendi elleri ile taşıyarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı oldular.

Siz de Destek Olun

Beşir Derneği’nin hem yurtiçi hem de yurtdışında yaptığı bu ve benzeri yardım ve destek çalışmalarına online bağış, EFT ve havale ya da SMS gibi yollarla destek olabilirsiniz. Beşir Derneği’ne sizler de bağışlarınızı ulaştırmak için derneğimizin web sitesinde bulunan online bağış bölümündeki çeşitli bağış türlerinden dilediğiniz bağış türünü yapabilirsiniz. EFT veya havale yoluyla bağış yapmak isteyenler ise TR 6000 0100 0784 5746 1050 5133 Ziraat Bankası hesap numaramıza açıklama kısmına dilediği bağış türünün ismini yazarak bağışlarınızı bizlere ulaştırabilirler.


Fotoğraf Galerisi