Kapat
Google Play üzerinden Beşir Derneği uygulamasını yükleyin Apple Store üzerinden Beşir Derneği uygulamasını yükleyin

Tanzanya’da Elazığ Palulu Hacı ve Gülfer Karakaş Su Kuyusu Açıldı

Proje kapsamında öncelikli olarak su ihtiyacı olan bölgeleri uzman ekiplerinin öncülüğünde analiz eden derneğimiz, bölgenin zemin ve toprak yapısına bağlı olarak çeşitli tekniklerden yararlanıp farklı su kuyuları açıyor.

Bağışçılardan aldığı destekle Afrika’da, Orta Asya’da ve temiz içme suyuna muhtaç diğer coğrafyalarda yüzlerce su kuyusu açmaya devam eden derneğimiz, temiz suya hasret kalmış yahut temiz su için kilometrelerce yolu yürüyen binlerce insana umut oluyor.


Bu kapsamda Afrika’da, Tanzanya'nın Tanga ilinin, Handeni ilçesinde "Elazığ Palulu Hacı ve Gülfer Karakaş" adına su kuyusu açan Beşir Derneği ekipleri, desteklerinizle kurumuş dudaklara pınar olmaya devam ediyor.







Bağış Yap