Kapat

Beşir Derneği’nden Yurtiçi Kırtasiye Yardımı

Beşir Derneği Ağrı’dan sonra Tokat ve Şanlıurfa’da da ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımı yaptı. Yapılan yardımlar ve destekler kapsamında verilen hediyeler ile çocuklar oldukça mutlu oldu.

Beşir Derneğimiz, okulların açılması ile birlikte yurdun birçok noktasında ihtiyaç sahibi ailelerin okula gidecek çocuklarına yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor. Daha önce Ağrı’da kırtasiye yardımı yapan derneğimiz faaliyetlerine Şanlıurfa ve Tokat’ta da devam etti.

Beşir Derneği Ağrı’dan sonra Tokat ve Şanlıurfa’da da ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımı yaptı. Yapılan yardımlar ve destekler kapsamında verilen hediyeler ile çocuklar oldukça mutlu oldu.

Kırtasiye Araç-Gereç ve Sırt Çantası Hediyesi

Beşir Derneği’nin Ağrı, Tokat ve Şanlıurfa’da gerçekleştirdiği çalışmalarda ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklara kırtasiye yardımı gerçekleştirildi. Bu kapsamda gerçekleşen yardımlarda çocuklara kırtasiye araç-gereç ve sırt çantası hediye edildi. Yurtiçi temsilciliklerimiz aracılıkları ile gerçekleştirdiğimiz tüm bu faaliyetlerle çocukların eğitimlerini güzel bir şekilde alabilmelerine olanak sağlıyoruz.

Ağrı’dan Sonra Tokat ve Şanlıurfa’da Kırtasiye Yardımı

Daha önce sosyal incelemesi yapılmış ve bizlerden yardım alan ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için yapmış olduğumuz kırtasiye yardımları her yıl olduğu gibi bu yıl da devam ediyor.

Beşir Derneği’nin eğitim yardımları bünyesinde Ağrı’da yapmış olduğu kırtasiye yardımları sonrası Tokat ve Şanlıurfa’da da kırtasiye yardımları dağıtımları sürdürüldü. Derneğimizin eğitim yardımları bundan sonra da devam edecek.

Beşir Derneği Eğitim Yardımları

Beşir Derneği eğitim yardımları ile eğitim fırsat eşitliğinin sağlanması adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ulaşım konularından tutun da kırtasiye araç gereç karşılanmasına kadar geniş bir kapsamda yapılan eğitim yardımları ile derneğimiz ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına değerli bağışçılarının emanetlerini ulaştırmaya devam ediyor. Beşir Derneği eğitim yardımları ile ihtiyaç sahibi ailelere desteklerini ulaştırmayı sürdürecek.

Siz de Destek Olun

Beşir Derneği’nin eğitim ile birlikte diğer birçok alanda yaptığı yardım ve destek faaliyetlerinin yapacağınız bağışlarla sizler de bir parçası olabilirsiniz. Eğer siz de çalışmalarımızı desteklemek isterseniz Beşir Derneği web sitesinde bulunan online bağış seçeneğindeki bağış türlerinden herhangi birisini belirleyerek bağış yapabilirsiniz. Kısa mesaj yoluya bizlere bağışlarını ulaştırmak isteyen hayırseverler ise Bağış yazıp 4042’ye 30 TL, 4032’ye 10 TL veya 4012’ye 20 TL’lik bağış yapabilirler. 


Fotoğraf Galerisi