Kapat

Beşir Derneği’nden Kan Bağış Çalışmalarına Büyük Destek

Beşir Derneği, “Kan Kardeşim” projesi kapsamında yurtiçi kan bağış çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Derneğimiz son olarak 14 farklı noktada kan bağış faaliyetine imza attı. Beşir Derneği kan bağış çalışmaları ile ülkemizin pandemi dolayısıyla azalan kan stoklarının artırılmasına yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Derneğimizin bu hafta sonunda İstanbul, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da yaptığı kan bağış çalışmalarında toplam 1646 ünite kan bağışı toplandı.

Beşir Derneği, “Kan Kardeşim” projesi kapsamında yurtiçi kan bağış çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Derneğimiz son olarak 14 farklı noktada kan bağış faaliyetine imza attı.

Beşir Derneği kan bağış çalışmaları ile ülkemizin pandemi dolayısıyla azalan kan stoklarının artırılmasına yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Derneğimizin bu hafta sonunda İstanbul, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da yaptığı kan bağış çalışmalarında toplam 1646 ünite kan bağışı toplandı.

4 İlde Kan Bağış Çalışması

Beşir Derneği’nin Türk Kızılay ile birlikte yaptığı Kan Kardeşim projesine bu hafta sonu da devam edildi. Derneğimiz temsilciliklerimizin destekleri ve Kızılay ile beraber yaptığımız kan bağış çalışmaları İstanbul, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da yapıldı. Derneğimizin kan bağış çalışmaları İstanbul’un Bağcılar, Küçükçekmece, Esenyurt, Başakşehir ve Arnavutköy ilçeleri, Kırklareli’nin Lüleburgaz, Tekirdağ’ın merkez, Çerkezköy ve Çorlu ve Edirne merkezde açılan kan bağış standlarında devam edildi.

1646 Ünite Kan Bağışı Toplandı

Beşir Derneği’nin 4 farklı şehirde bulunan 14 farklı noktada bu hafta sonunda yaptığı kan bağışı çalışmalarında 1646 ünite kan toplandı. Kan Kardeşim kapsamında yapılan çalışmalarda Bağcılar’da 419, Küçükçekmece’de 83, Esenyurt’ta 238, Başakşehir’de 173, Arnavutköy’de 95, Lüleburgaz’da 139, Çorlu’da 132, Çerkezköy’de 166, Tekirdağ’da 111 ve Edirne’de 90 ünite kan bağışı yapıldı.

Siz de Kan Bağışı Yapın

Beşir Derneği’nin Türk Kızılay ile birlikte yapmış olduğu kan bağış çalışmalarına bundan sonra da devam edilecek. Derneğimizin yurt içinde yürüttüğü faaliyetlere ilişkin gelecek etkinlikleri Kan Kardeşim internet sayfasından takip ederek sizler de kan bağış çalışmalarımıza destek verebilirsiniz.


Fotoğraf Galerisi