Kapat

Beşir Derneği Bölge Toplantıları’na Sakarya’da Devam Edildi

Beşir Derneği’nin gelecek yılların vizyon ve hedeflerini değerlendirdiği bölge toplantılarından bir diğeri Sakarya’da yapıldı. Beşir Derneği Genel Başkanımız Fatih Sarıyar, bölge toplantılarımız kapsamında Sakarya’da temsilci ve gönüllülerimiz ile bir araya geldi.

Beşir Derneği’nin gelecek yılların vizyon ve hedeflerini değerlendirdiği bölge toplantılarından bir diğeri Sakarya’da yapıldı. Beşir Derneği Genel Başkanımız Fatih Sarıyar, bölge toplantılarımız kapsamında Sakarya’da temsilci ve gönüllülerimiz ile bir araya geldi.

Beşir Derneği’nin 2021 yılı çalışmaları ve gelecek yıllara ilişkin vizyonunun değerlendirildiği toplantılar devam ediyor. Genel Başkanımız Fatih Sarıyar son olarak Sakarya’da Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğü’ne bağlı temsilci, temsilci heyetleri ve gönüllüler ile bir araya geldi.

Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğü Temsilcileri Katıldı

Beşir Derneği’nin Sakarya’da gerçekleştirdiği Bölge toplantısına derneğimizin Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğü’ne bağlı temsilciler katıldı. Genel Başkanımız Fatih Sarıyar’ın beraberindeki heyet ile Sakarya’da yaptığı toplantılara Beşir Derneği’nin Akyazı, Bartın, Bolu, Boyabat, Çankırı, Çorum, Düzce, Gerede, İnebolu, Karabük, Karadeniz Ereğli, Karasu, Kastamonu, Osmancık, Safranbolu, Sakarya, Sinop ve Zonguldak temsilciliğinden katılımlar sağlandı.

Toplantılar Sakarya’da Yapıldı

Beşir Derneği Genel Başkanı Fatih Sarıyar’ın, bölge toplantıları kapsamında Batı Karadeniz Bölge Temsilciliği ile yaptığı toplantı Sakarya’da gerçekleşti. Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğümüze bağlı 18 ayrı temsilciliğimizin buluştuğu toplantılara Genel Başkanımız ve beraberindeki ekip ile birlikte temsilcilerimiz, temsilci heyetlerimiz ve gönüllülerimiz de katıldı.

2021 Yılı Faaliyetleri Ele Alındı

Derneğimizin Sakarya’da yapılan bölge toplantısında diğer bölge toplantılarında olduğu gibi yıl içerisinde yapılan faaliyet ve çalışmalar ele alındı. 2021 yılı içinde yurtiçi ve yurtdışında yapılan faaliyet ve çalışmalara ilişkin bilgiler verilen toplantılarda, Beşir Derneği hizmetlerinin daha kapsamlı ve nitelikli bir şekilde ulaştırılabilmesine ilişkin teklif ve öneriler konuşuldu.

Hizmet Grupları’na Yönelik Bilgilendirme

Beşir Derneği Genel Başkanımız Fatih Sarıyar’ın Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğü’ne bağlı temsilcilikler ve gönüllülerimizin bir araya geldiği toplantıda derneğimizin Türkiye Afet Mücadele Planı bünyesinde yer alacak hizmet gruplarına yönelik çalışmalar ve bilgilendirmeler de yapıldı. Derneğimiz beslenme, arama-kurtarma ve psiko-sosyal hizmet grupları ile ülkemizde meydana gelenacil durum ve afetlerde yer alıyor.

Vizyon ve Hedeflere İlişkin Sunum Yapıldı

Üsküdar’da gerçekleşen Bölge Toplantısı’nda Beşir Derneği’nin önümüzdeki yıllarda yapacağı proje ve faaliyetlere yönelik vizyon ve hedeflere ilişkin bilgi verildi. Beşir Derneği’nin Türkiye Afet Mücadele Planı (TAMP) kapsamında kurmuş olduğu hizmet grupları ve bu gruplara katılıma yönelik de konuşmalar yapıldı.

Sakarya’daki Temsilcilik Ofisimize Ziyaret

Beşir Derneği’nin Sakarya’da yaptığı bölge toplantısı sonrası programa katılan Beşir Derneği Genel Başkanımız Fatih Sarıyar, beraberindeki ekip ile birlikte Sakarya’daki temsilcilik ofisimize ziyarette bulundular. Faaliyet ve çalışmalarımızın daha nitelikli bir şekilde yapılması amacıyla yaptığımız bölge toplantılarımız bundan sonra da devam edecek.


Fotoğraf Galerisi