Kapat

Ağrı'da Yetimlerin Yüzlerini Güldürdük

Beşir Derneği Ağrı Temsilciliği tarafından ihtiyaç sahibi oldukları tespit edilen 156 yetim çocuğa elbise ve kıyafetten oluşan kıyafet hediyesi dağıtımı gerçekleştirdi. Yapılan dağıtım sebebiyle oldukça mutlu gözüken çocuklar Beşir Amcalarına teşekkürlerini ifade ettiler.

Ülkemizde ve gönül coğrafyamızın pek çok beldesinde gönüller yapan Beşir Derneği, bağışçılarından aldığı destekler ile yüzbinlerce mahzun yüreğe dokunmaya devam ediyor. Türkiye'de bulunan yaygın temsilcilik ağı ile vatandaşlarımızın bağışlarını ülkemizin dört bir yanına ulaştıran dernek yetkilileri, gönüllüleri aracılığıyla hizmetlerine devam ediyor.

Bu kapsamda Beşir Derneği Ağrı merkezde ihtiyaç sahibi oldukları tespit edilen 156 yetim çocuğa elbise ve ayakkabılardan oluşan hediye dağıtımı yaptı. Yapılan dağıtıma eşlik eden Beşir Derneği Ağrı Temsilcisi Umut Oğur " Bağışçılarımızın desteği ile güzide şehrimiz Ağrı'da her geçen gün iyilik halkasını genişletmeye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

 Yapılan dağıtım sebebiyle oldukça mutlu gözüken çocuklar Beşir Amcalarına teşekkürlerini ifade ettiler. Beşir Derneği bağışçı ve gönüllülerinden aldığı destekler ile gönüller yapmaya devam edecek.