Kapat

Ramazan'ın Bereketi Suriye'de de Mahzun Gönüller İle

Yurt içi ve yurt dışında faaliyetlerini eş zamanlı olarak sürdüren Beşir Derneği’nin Suriye yardım kampanyası kapsamında Türkiye’nin güvenliği altında bulunan bölgelerde yürüttüğü çalışmalar Ramazan ayında da büyük bir hızla devam ediyor.

Yurt içi ve yurt dışında faaliyetlerini eş zamanlı olarak sürdüren Beşir Derneği’nin Suriye yardım kampanyası kapsamında Türkiye’nin güvenliği altında bulunan bölgelerde yürüttüğü çalışmalar Ramazan ayında da büyük bir hızla devam ediyor.

Derneğimiz Suriye’nin çeşitli kentlerinde kumanya ve temel ihtiyaç malzemeleri dağıtımında bulundu. Suriye’nin çeşitli bölgelerinde bulunan dağınık kamplarda gerçekleşen faaliyetlerle bu Ramazan ayında da Suriyeli savaş mağduru sığınmacıların yüzleri güldü. Derneğimizin Suriye yardım kampanyası bütün Ramazan ayı ve sonrasında da yapılan yardım çalışmaları ile sürmeye devam edecek.

Ramazan Boyunca Kumanya ve Temel İhtiyaç Malzemeleri Dağıtımı

Beşir Derneği’nin Suriye’de gerçekleştirdiği kumanya ve temel ihtiyaç malzemeleri yardım çalışması ile ihtiyaç sahibi onlarca ailenin Ramazan ayını huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirmeleri sağlandı. Yurdumuzun farklı bölgelerindeki temsilciliklerimiz aracılığı ile bölgeye gönderilen yiyecekler buradaki ekiplerimiz tarafından ihtiyaç sahipleri ile buluşturuldu. Beşir Derneği’nin Suriye yardım kampanyası kapsamında yaptığı bu çalışmalar ile hayırsever bağışçılarımızın bizlere emanetleri yerine ulaştırılmış olundu.

Suriye Yardımları Sürecek

Beşir Derneği olarak Suriye’de yaşanan iç savaş neticesinde mağdur olan ailelere yönelik çalışmalar sürmeye devam edecek. Kamplarda yaşam mücadelesi veren aileler için gerçekleşen Suriye yardım kampanyası Ramazan ayı boyunca da sığınmacı ailelerin mutluluklarına vesile olacak. Sizler de Beşir Derneği’ne yapacağınız bağışlar ile Beşir Derneği’nin Suriye yardım kampanyasına destek olabilir, bu sayede binlerce kişinin rahat ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirmesine olanak sağlayabilirsiniz.

Suriye Bağışlarını Ulaştırıyoruz

Beşir Derneği’nin Suriye yardım kampanyasına yapacağınız destek ve bağışlar ile sizler de yaşanan iç savaş neticesinde mağdur olan Suriye halkına yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz. Suriye için yapılan yardım çalışmalarına bağış yapmak için Beşir Derneği web sitesinde bulunan online bağış bölümünden Suriye Genel Bağış kısmını seçebilir ve buradan dilediğiniz miktarda bağışı bizlere ulaştırabilirsiniz. Beşir Derneği Suriye çalışmalarına SMS yoluyla destek vermek içinse Suriye yazıp 4012’ye 20 TL karşılığında gönderebilir bu sayede mazlum ve mağdur durumdaki Suriye halkına desteklerinizi bizler aracılığıyla ulaştırabilirsiniz.


Fotoğraf Galerisi