Kapat

Eyüp Sultan’da İhtiyaç Sahiplerine Gıda Desteği

Beşir Derneği olarak soğuk kış günlerinde vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına her türlü ihtiyaca yönelik olarak sürdürdüğümüz destek çalışmaları devam ediyor. Derneğimiz son olarak Eyüp Sultan’da bulunan ihtiyaç sahibi kimselere gıda desteğinde bulundu. Beşir Derneğimizin temsilcilikleri aracılığıyla yurt içinde sürdürdüğü gıda destek çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Derneğimiz Eyüp Sultan’da bulunan ihtiyaç sahibi kimseler için yürüttüğü son çalışmasında ailelere gıda desteğinde bulundu. Beşir Derneği Eyüp Sultan Temsilciliğimiz tarafından gerçekleşen destek faaliyeti ile bağışçılarımızın bizlere emanetleri bir kez daha ihtiyaç sahibi kimselerin sofralarını şenlendirdi.

Beşir Derneği Gıda Desteği

Beşir Derneğimiz gıda destek çalışmaları kapsamında yurt içinde ve yurt dışında aynı anda birden çok bölgede ihtiyaç sahipleri için gıda desteğinde bulunmayı sürdürüyor. Gıda kumanyası bağışı ile derneğimize yapılan gıda bağışları bu sayede ihtiyaç sahipleri ile buluşturuluyor. Kimi zaman temsilciliklerimiz, kimi zaman ise paylaşım noktalarımızdan yaptığımız destekler ile sürdürdüğümüz gıda desteği çalışmaları yurt içerisinde birçok ailenin sofralarını şenlendirmeyi sürdürüyoruz.

Online Bağış ile Gıda Kumanyası Desteği

Beşir Derneği’in web sitesinde bulunan online bağış bölümünden yapacağınız gıda kumanyası bağışı ile sizler de ihtiyaç sahibi kimselerin temel gıda ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Beşir Derneği Kumanya ve Temel İhtiyaçlar 200 TL’dir. Bununla birlikte Beşir Derneği’nin gıda kumanyası gibi diğer birçok çalışmalarına da destek olabilirsiniz.


Fotoğraf Galerisi