Kapat
Google Play üzerinden Beşir Derneği uygulamasını yükleyin Apple Store üzerinden Beşir Derneği uygulamasını yükleyin

Ağrı-da İftar Sofrası

Ağrı-da İftar Sofrası

Tüm yurtta olduğu gibi Ağrı’da da açılan iftar sofrasına Ramazan ayının başından beri yüzlerce kişi katıldı. Ayrıca verilen özel davette Semerkand Vakfı il temsilciliği tüm ekip olarak katıldı. Hoş sohbetlerin yapıldığı iftar sofrasında yüzler güldü, gönüller bir oldu.

“Gönüllerimiz bir”

Beşir Derneği Ağrı Temsilcisi Kadir Çelik yapılan hizmetlerin sürekli olduğunu belirtti. Çelik; “rahmet ay Ramazan’ın sonuna geldik. Hüzünlüyüz ama biz sürekli hizmet ederek bu rahmetten faydalanmak için çalıştık, çalışıyoruz. Ramazan kardeşliğin temsilidir. Beraberliğimiz artıkça gönüllerimiz bir oldu” dedi.

Daha fazla hizmet için çalışan Beşir Derneği, Ramazan ayında da hizmetlerine devam edip hayrınıza vesile olmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi : 06 Ağustos 2013 Güncellenme Tarihi : 06 Ağustos 2013

Bağış Yap