Kapat

Tokat İl Göç İdaresi'ne Ziyaret Gerçekleştirildi.

Beşir Derneği İç Anadolu Bölge Müdürü Fatih Yıldız, Tokat İl Göç İdaresi Müdürü İdris Coşkun'u makamında ziyaret etti.

“Kamu Yararına Çalışır” dernek statüsünde yurtiçi ve yurtdışında ihtiyaç sahiplerine yönelik olarak insani yardım faaliyetleri yürüten Beşir Derneği, kamuoyunu yürütülen yardım faaliyetleri hakkında bilgilendirmek ve daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak için çeşitli kurum ve kuruluşlara nezaket ziyaretleri gerçekleştiriyor.

 

Bu kapsamda Beşir Derneği İç Anadolu Bölge Müdürü, Tokat İl Göç İdaresi Müdürü İdris Coşkun'u makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette derneğin başta Türkiye olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde yapılan yardım faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Dernek yetkilileri, İç Anadolu bölgesinde Beşir Derneği olarak gıdadan giyime, eğitimden yakacağa varana kadar ayni ve nakdi pek çok insani yardım çalışmasına imza atıldığını belirtti. Gösterilen misafirperverlikten dolayı memnun olduklarını belirten Yıldız, Tokat İl Göç İdaresi Müdürü İdris Coşkun'a teşekkürlerini iletti.

 

Tokat İl Göç İdaresi Müdürü İdris Coşkun da yapılan ziyaretten memnun kaldığını ve Beşir Derneği gibi kamu yararına çalışan derneklere toplumun her zaman ihtiyacı olduğunu söyledi.