Kapat

Suriye’nin Azez Bölgesindeki Risale Kampı’nda Sıcak Yemek Dağıtıldı

Beşir Derneği Suriye Yardımları Koordinatörlüğü Azez’deki Risale Kampı’nda da sıcak yemek ve ekmek dağıtımına başladı.


Yurtiçinde ve yurtdışında mahcup ve mahzun gönüllerin yanında olan ve tüm mazlumların yüzlerinde tebessüm olma gayretiyle insani yardım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beşir Derneği, yapmış olduğu faaliyetlerini Suriye’nin Azez Bölgesi’ndeki Risale Kampı’nda da sürdürdü.

 

Azez’de bulunan Risale Kampı’nda hayata tutunmaya çalışan mazlum ve mağdur halka yardım elini uzatan Beşir Derneği, sıcak yemek ve ekmek dağıtımı gerçekleştirdi.

 

Beşir Derneği Suriye Yardımları Koordinatör Yardımcısı Lokman Yıldırım yaptığı açıklamada, “Elhamdülillah; Cerablus, İdlib, Halep, Azez, Hama, Humus, el-Bab bölgelerinde yaptığımız yardımlara Risale Kampı’nı da ekledik, bunun mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Beşir Derneğimizin bütün bağışçılarına teşekkür ediyorum. Allah (c.c) onlardan razı olsun. Buradaki kardeşlerimizin çadırlarına bir nebze de olsa huzur ve mutluluk girmesine vesile olduk.” dedi.

 

İyilik sancağını dünyanın her yerinde dalgalandırmak için gayret eden Beşir Derneği, Kilis’te, Reyhanlı’da ve civar illerimizde faaliyet gösteren ekmek ve gıda fabrikaları sayesinde her gün yüzbinlerce muhacir kardeşimize ekmek ve sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriyor. İdlib’te, Halep’te, Hama’da açılan paylaşım noktalarıyla ücretsiz olarak bayramlık ve diğer ihtiyaç malzemelerinin tedarik ve temini sağlanıyor. Beşir Derneği olarak hayırsever vatandaşlarımız ve kıymetli gönüllülerimiz vesilesiyle bölgedeki tüm mazlumların çok çeşitli konularda müjdesi olmaya gayret ediyoruz.





Fotoğraf Galerisi