Kapat

Suriye’de Yakacak, Battaniye ve Yatak Yardımı

Beşir Derneği’nin savaş ve afetlerin esir aldığı Suriye halkı için yürüttüğü yardım kampanyaları durmadan devam ediyor. Derneğimiz en son yaptığı faaliyetinde Azez kentinde savaş mağduru ihtiyaç sahibi aileler için battaniye, sünger yatak ve yakacak yardımları yaptı.

Beşir Derneği’nin savaş ve afetlerin esir aldığı Suriye halkı için yürüttüğü yardım kampanyaları durmadan devam ediyor. Derneğimiz en son yaptığı faaliyetinde Azez kentinde savaş mağduru ihtiyaç sahibi aileler için battaniye, sünger yatak ve yakacak yardımları yaptı.

Gönül coğrafyasının her bir bölgesinde mazlum ve mağdurların elinden tutmak için yoğun emek ve çaba ile çalışmalarını yürüten Beşir Derneği’nin savaş dolayısıyla yerinden edilmiş siviller için yaptığı yardımlar aralıksız olarak devam ediyor. Derneğimiz Suriye’de yaşanan iç savaş neticesinde Azez kentine sığınarak burada çadırlarda yaşam mücadelesi veren sivillere battaniye, sünger yatak ve yakacak yardımları yaptı. Olumsuz hava şartları dolayısıyla son günlerde bölgede yaşanan afetler neticesinde büyük hasar alan çadır ve alanlarda yaşayan Suriyeli muhacirler için yürütülen bu yardım çalışması ile aileler artık daha güvenli ve sıcak bir uyku çekebilecekler.

Suriye Yardımlarımız Sürüyor

İç savaşın ilk patlak verdiği zamandan beridir Suriye halkı için yoğun bir emek ve çaba sarf ederek çalışmalarını sürdüren Beşir Derneğimizin, Suriye’ye yönelik olarak yardım ve bağış faaliyetleri geçmiş günlerde olduğu gibi önümüzdeki günlerde de devam edecek. Yurt içi ve yurt dışında aynı anda birçok proje ve faaliyeti birlikte sürdüren Beşir Derneği, yaşanan afet neticesinde zor durumda kalarak hayat mücadelesi veren Suriyeli siviller için de çalışmalarını eksik etmemişti. Buradaki faaliyetlerini hızlandıran derneğimiz yaptığı kömür, battaniye ve yatak dağıtımları ile Azez’deki ihtiyaç sahiplerinin dertlerine derman olmayı başardı. Derneğimiz daha önce de Azez’de gıdadan, giyime, yakacaktan, barınmaya kadar her türlü temel insani gereksinim konusunda ihtiyaç sahibi durumunda kalmış kişilere yardımlarını ulaştırmıştı.

Beşir Derneği Suriyeli Mazlumların Yanında

Beşir Derneği’nin zor durumda kalmış muhacir kimseler için sürdürdüğü Suriye yardım seferberliği kış şartlarının kendisini iyiden iyiye göstermeye başlaması ile daha da arttı. Soğuk geçen kış aylarına yönelik sivillerin yakacak, barınma, giyim ve soba gibi her türlü ihtiyacına yönelik olarak hızlı bir şekilde cevap vermeye çalışan derneğimizin yürüttüğü faaliyetler birçok açıdan örnek olmaya devam ediyor. Geniş gönüllü ağı ve Türkiye’nin birçok yerinde bulunan temsilcilikleri aracılığıyla yurt içi ve yurt dışındaki her türlü olumsuzluk ile karşılaşmış kimseler için yürüttüğü faaliyetler ile insani yardım konusunda emsal olmayı sürdüren derneğimiz şimdiye kadar yapmış olduğu yardımlarla Suriyeli mazlumların yanında olduğunu gösterdi.

Suriye Yardımları ile Siz de Destek Sağlayın

Beşir Derneği’nin savaşzede Suriye halkı için sürdürdüğü kampanyalara destek vererek sizler de savaş ve afetler dolayısıyla zor günler geçiren sivillerin yanında olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Bölgede bulunan ekmek fırını, aşevi, sosyal marketi gibi ihtiyaca yönelik her türlü hizmeti sağlayan derneğimize sizler de yapacağınız Suriye bağışları ile destek sağlayabilirsiniz. Beşir Derneği web sitesinde bulunan online bağış bölümünden ya da çağrı merkezi ve “SURİYE” yazıp 4032’ye 10 TL karşılığında göndererek SMS yoluyla bizlere Suriye bağışlarınızı ulaştırabilirsiniz.