Kapat

Silivri’de Aylık Yardımlar Başladı

Beşir Derneği Silivri Temsilciliği, bölgedeki ihtiyaç sahiplerine aylık yardımlarını teslim etti.


Kamu yararına çalışır dernek statüsünde yurtiçi ve yurtdışında ihtiyaç sahiplerine yönelik gıda, giyim, yakacak ve tıbbi malzeme yardımı gibi pek çok yardım faaliyeti yürüten Beşir Derneği, Türkiye genelindeki faaliyetlerini sürdürüyor.

 

İhtiyaç sahiplerinin siparişleri doğrultusunda hazırlanan yardım paketlerini, yardıma muhtaç ailelere teslim eden Beşir Derneği, içinde gıda, giyim, temizlik malzemesi ve kozmetik ürünler gibi pek çok şeyi barındıran paketlerle ailelerin çeşitli ihtiyaçlarını karşılıyor.

 

Bu kapsamda her ay düzenli olarak ailelere yardımlarda bulunmaya devam eden Beşir Derneği, Silivri’de yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere, siparişleri doğrultusunda hazırlanan yardım paketlerini teslim etti.

 

Yapılan yardımlardan ötürü duydukları memnuniyeti dile getiren ihtiyaç sahipleri, bu hayra vesile olan dernek görevlileri ve hayırsever vatandaşlara teşekkür ettiklerini ifade etti. Derneğimiz, bağışçılarından aldığı destekle Türkiye’de ve dünyada ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşmaya devam edecek.