Kapat

Sancaktepe temsilciliği paylaştı ve paylaştırdı

Beşir Derneği Sancaktepe temsilciliği ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile hayırseverler arasında köprü oldu. Paylaştı ve paylaştırdı.

Ramazan ayı yardımları kapsamında ilçede bulunan ihtiyaç sahiplerine sosyal incelemeler sonucunda düzenli yardım ulaştıran temsilcilik, Ramazan ayı nedeniyle çalışmalarını genişleterek hızlandırdı. İhtiyaç sahipleri ile beraber dar gelirli ailelere de Ramazan kumanyası yardımları ile destek çıkıldı.

İhtiyaç sahipleri her ay düzenli olarak ücretsiz alış veriş yapıyor

Beşir Derneği’nin yurt genelinde uygulamaya koyduğu ‘Paylaşım Noktası’ mağazalarından bir tanesi Sancaktepe ilçesinde bulunuyor. İhtiyaç sahipleri kendilerine verilen elektronik kart ile mağazaya giderek diledikleri gibi alışverişin keyfini çıkarıyorlar.

300 yetimi giydirdiler

Beşir Derneği Sancaktepe temsilciliği Ramazan ayı yardımlarını tamamlamasının ardından son projeleri olan yetimlere bayramlık projesine başladılar. Bu proje kapsamında ilçe de bulunan 300 yetim paylaşım noktası mağazasına gelerek diledikleri gibi zevklerine uygun bayramlık kıyafetlerini alarak şimdiden bayrama hazırlandılar.


Fotoğraf Galerisi