Kapat

Sancaktepe Belediyesi'nden Beşir Derneği'ne Davet

Beşir Derneği Sancaktepe Temsilciliği, Sancaktepe Belediyesi'nin düzenlediği STK'toplantısına katıldı.

Kuruluşundan bu yana yaptığı insani yardım faaliyetleriyle ülkemizi uluslararası pek çok arenada temsil eden Beşir Derneği, bu yardım faaliyetleri neticesinde pek çok kamu kurum ve kuruluşu tarafından yapılacak proJeler için istişare etmek amacıyla çeşitli toplantılara katılmakta, insani yardım faaliyetlerinin standartlarını bu toplantılarda dile getirmektedir.


Bu kapsamda Sancaktepe Belediyesi tarafından düzenlenen, belediye bölgesi içinde faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşlarının davet edildiği STK'lar toplantısına, Beşir Derneğini temsilen Sancaktepe Temsilcisi Erkan Ünal katılım sağladı.


Yapılan toplantının kurumların birbirini tanıma ve yapılan faaliyetlerden haberdar olma noktasında çok olumlu etkileri olduğunu söyleyen Ünal, böyle bir toplantıya vesile oldukları için Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'e teşekkürlerini iletti. Beşir Derneği'ni ve yaptığı faaliyetleri yakından takip ettiğini ifade eden İsmail Erdem ise, Beşir Derneği'nin projelerini çok başarılı bulduğunu ve gerçekleşen bu faaliyetlerin hız kesmeden sürmesini temenni etti.


Nerede mahzun ve mahcup gönül var ise orada olmak için tüm gayretlerini sarf eden Beşir Derneği, bağışçı ve gönüllülerinden aldığı destekle faaliyetlerine devam edecek.