Kapat

Rasulayn'da Mazlum Yüzler Gülmeye Devam Ediyor.

Beşir Derneği Barış Pınarı Harekatı ile terörden arındırılan bölgelerde yaşayan sivillere insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. Rasulayn'da yaşayan mazlum halka 5 ton patates 2400 kişilik içme suyu dağıtan dernek, bağışçılarından aldığı destekler ile gönüller yapmaya devam ediyor.

Suriye'de gerçekleşen iç savaşın başlangıcından bu yana gerek aşevleri ile gerek ekmek fırınları ile gerekse de paylaşım mağazaları ile sivil halkın her zaman yanında olan Beşir Derneği, ülkemizin başarıyla yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı sonrası terörden arındırılan Suriye'nin Resulayn bölgesinde 5 ton patates ve 2400 kişilik içme suyu dağıtımı gerçekleştirdi.


Afad koordinasyonunda yapılan dağıtıma eşlik eden Beşir Derneği  Suriye Yardımlar Koordinatör Yardımcısı Mahmut Şahin:" Hamd olsun bağışçılarımızın desteğiyle bugün burda mazlum halka ülkemizin şefkat elini ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Devletimizin kurumları ve diğer STK'larla işbirliği içerisinde dağıtımlarımızı gerçekleştirdik." şeklinde konuştu.


Beşir Derneği bağışçı ve gönüllülerinden aldığı destekler ile gönüller yapmaya devam edecek.