Kapat

Nevşehir’de Her Ay Yapılan Yardımlar Artarak Devam Etti

Beşir Derneği Nevşehir Temsilciliği, bölgede bulunan Paylaşım Noktası’ndan aylık yardımlarını gerçekleştirdi.


Nevşehir´de faaliyetlerine ara vermeden devam eden Beşir Derneği, yardım severlerin yapmış olduğu bağışlar ile Nevşehir merkez ve ilçelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere her ay düzenli olarak yardım yapmaya devam ediyor.

 

‘Gönüller Yapmaya Geldik’ diyerek Türkiye’de ve dünyada binlerce gönüllüsüyle insani yardım çalışmaları yürüten derneğimiz, mübarek Ramazan-ı Şerif’te her zamankinden fazla gayret ve iştiyakla gönülden gönüle misafir oluyor ve iyilik köprüleri kuruyor.

 

Nevşehir’de Beşir Derneği tarafından yapılan yardımları sıralayan Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Taner Düzgün, şunları söyledi:

 

“Beşir Derneği olarak Nevşehir’de yetim giydirme yardımları, Bir Kap Bir Kalp sıcak yemek faaliyetleri, Ramazan ayı kumanya ve erzak yardımları, her ay düzenli olarak belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapılması, adak ve akika kurban kesim faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Siz de fitre, zekât ve bağışlarınızla Türkiye ve dünyadaki milyonlarca ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürmeye vesile olabilirsiniz.”


Fotoğraf Galerisi