Kapat

Minik Yıldızlardan Suriyeli Kardeşlerine Destek

Bursa İlk Yıldızlar Çoçuk Evi öğrencileri Suriyeli kardeşleri için yardım kumbarası etkinliği gerçekleştirdi. Harçlıklarını toplayıp bağış kumbarasına biriktiren minikler hem Beşir Derneği Bursa Temsilciliği ziyaret ettiler hem de yardım kumbarasını Suriyeli kardeşlerine ulaştırması için Bursa temsilcisi Cem Kutlu’ya teslim ettiler.

Suriye’de yaşanan zulme ve drama sessiz kalmayan yardımsever halkımız Suriye yardım kampanyalarına yoğun ilgi gösteriyor.

Bursa’da İlk Yıldızlar Çoçuk Evi öğrencileri düzenledikleri etkinlikle Beşir Derneği Bursa Temsilciliği’ni ziyaret ettiler. Ziyarette temsilcilik binasını ve ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz alışveriş yapabildikleri Paylaşım Noktasını gezen minikler Suriyeli kardeşleri için topladıkları bağışları derneğin Bursa temsilcisi Cem Kutlu’ya teslim ettiler.

Duygusal anların yaşandığı etkinlikte konuşan Cem Kutlu, “küçüğünden büyüğüne tüm halkımızın yaptıkları yardımları ve selamlarını zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Suriyelilere ulaştırıyoruz” diyerek duygularını dile getirdi. Kutlu, bu vesile ile gerçekleştirilen yardım kampanyalarına tüm hayırseverleri davet etti.