Kapat

Minik Öğrencilerinden Kocaman Ramazan Paylaşımları

Ankara’da faaliyet gösteren Yeşil Elma Anaokulu ve Denizli Emel Ayrancı Bilgi Parkı Anaokulu öğrencileri, Ramazan ayı sebebiyle harçlıklarından biriktirdiği paralarla ihtiyaç sahibi aileler için erzak alıp Beşir Deneği temsilciliklerine teslim etti.

Minik öğrencilerden duygusal anlar yaşatan paylaşımlar geldi.

Ankara’da faaliyet gösteren  Yeşil Elma Anaokulu  ve Denizli Emel Ayrancı Bilgi Parkı Anaokulu öğrencileri, Ramazan ayı  sebebiyle harçlıklarından biriktirdiği paralarla ihtiyaç sahibi aileler için erzak alıp Beşir Deneği temsilciliklerine teslim etti.

Minik öğrenciler Ramazan bereketini herkes yaşasın diye bakliyat ürünleri, yağ , şeker,un , makarna gibi bir çok temel gıda ürünlerini aileleriyle beraber tedarik edip öğretmenlerinin nezaretinde Beşir Derneği Siteler Temsilcileri  ile  Denizli Temsilciliğini ziyaret ederek  teslim etti. Paylaşmanın ve Ramazan ayının öneminin farkında olan minikler herkese  örnek olacak nitelikte hassasiyete sahipler. Beşir Derneği temsilcilerinden bilgi alan ve Denizli paylaşım noktasını gezen öğrenciler paylaşmanın verdiği mutlulukla ziyaretlerini tamamlayıp okullarına dönerken ,  ziyaretleri ve hediyeleri Beşir Derneği ailesini ziyadesiyle mutlu etti.