Kapat

Küçükköy Temsilciliği Törenle Açıldı

İhtiyaç sahipleri için her yerde ulaşılabilir bir kurum olmayı benimseyen Beşir Derneği, Küçükköy’de de resmi temsilcilik açtı.

İhtiyaç sahipleri için her yerde ulaşılabilir bir kurum olmayı benimseyen Beşir Derneği, Küçükköy’de de resmi temsilcilik açtı.

Açılışa Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Beşir Derneği Genel Başkanı Yard. Doç. Dr. Cevdet Şanlı, Genel Sekreter Fatih Sarıyar, Gaziosmanpaşa Kızılay Şube Başkanı Kadir Çakır, Beşir Derneği Merkez Sorumlusu İsa Özel ve diğer merkez sorumluları  ile birlikte çok sayıda Beşir Derneği Gönüllüsü katıldı.

Kuran tilaveti akabinde açılış konuşmaları yapıldı. Beşir Derneği Genel Başkan Yardımcısı Doçent Cevdet Şanlı, Derneğimizin bu denli büyük bir yapıya sahip olması ve en ücra noktalarda bile faaliyet göstermesine sebep olan fedakâr gönüllülerimize ve bağışlarıyla bizleri destekleyen hayırseverlere çok teşekkür ediyoruz. Sosyal adalete ve kardeşliğe önem veren kurumsal yapımız ve ilkelerimiz gereğidir ki yardım eli uzanmamış hiçbir mahzun gönül kalmasın maksadıyla bu gün burada bu hizmet istasyonlarından birinin daha açılmasının mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz.

İnsani yardım organizasyonu ile faaliyetlerini sürdüren derneğimiz yurt içinde binlerce ailenin, yetimlerin, kimsesizlerin müjdeleyici olmuştur. Gıda, Giyim, Eğitim ve Afet yardımlarıyla ülkemizde faaliyetlerimiz devam ettirirken Endonezya, Pakistan, Somali, Arakan, Bangladeş ve daha birçok yapmış olduğumuz acil gıda ve afet yardımlarıyla da tüm dünyada ihtiyaç sahiplerinin umudu olmuştur.“dedi.

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz ise yaptığı konuşmada Sivil Toplum Kuruluşlarının devletin yükünü azalttığını dile getirdi. Kaymakam Yaşar Karadeniz, “Ülkemizde sosyal yardımın doğru ellerden yapılmaması vahim sonuçlara neden olabilir. Eğer gerçek yardım kuruluşları özellikle ülkemizin doğu bölgesinde faaliyet göstermeseydi bu görevi kötü emmeleri olan kuruluşlar kendi çıkarları için kullanırdı. Beşir Derneği başta ülkemizde olmak üzere birçok ülkede güzel işlere imza atan derneklerimizden biri… Küçükköy’de  de başarılı çalışmalara imza atacağından eminim. Ben burada emeği gecen arkadaşlara ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Bu heyecanınızın daim olmasını diliyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapıldı. İkramların ardından program sona erdi.


Fotoğraf Galerisi