Kapat

Körfez Temsilciliği Gönüllere Ulaştı

Beşir Derneği Körfez Temsilciliği Ramazan Ayı hemen öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere Körfez paylaşım noktasından alışveriş yaptırdılar.

   Beşir Derneği  her sene  olduğu gibi bu Ramazan Ayında da  Türkiye’nin 300 noktasında Ramazan-ı Şerif bereketini yaşatırken,ihtiyaç sahibi ailelere, zekat ve fitre organizasyonu yaparak onların sofralarının bereketlenmesine vesile olmaya devam ediyor . Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kumanyası götürerek sofraların zenginleşmesine bir nebzede olsun katkı sağlayan ekiplerimiz , iftar çadırı ve sıcak yemek dağıtımıyla Ramazan-ı Şerif bereketini gönüllerde yaşatmaya devam ediyor . İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık kıyafet ulaştıran ekiplerimiz  mahzun kalplerin mutluluğuna vesile olarak bu Ramazan ayında da hizmeti nimet bilme , mazlumun yanında olmanın gururunu yaşamaktadırlar.Mübarek Ramazan Ayında ekiplerimiz paylaşım noktası vesilesiyle ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarına karşılık vermektedirler.

   Bu minvalde hizmet veren Körfez paylaşım noktası ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayı hemen öncesinde daha önceden belirlenmiş puan karşılığında alışveriş yaptırarak sofraların şenlenmesine vesile oldular . Yapılan bu faaliyetle ilgili açıklama yapan Beşir Derneği Körfez  Temsilcisi Burhan Dursun ''Bu ayda yapılan yardımları bire bin verilen ayda onun bilincinde olan bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz''diyerek şu şekilde devam etti.

   Ramazan Ayında rahmet vardır, Müslümanların bu durumda  bizlere ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyacını gidermek , Onların hayır dualarını almak mübarek Ramazan Ayında birlik ve beraberliğimizin manevi huzura  ihtiyacımız olduğu bugünlerde gereken yardımları Ramazan boyunca devam ettireceğiz dedi.

   Beşir Derneği Körfez Temsilcisi  Burhan Dursun son olarak şunları dile getirdi i; yardımlar için memnuniyetlerini ifade ederek temel ihtiyacımız olan  gıda yardımı yaptıkları için  hayırsever esnaflara, İş adamlarımıza çok teşekkür ediyoruz . Ramazan ayının Ülkemize  İslam Alemine,Milletimize hayırlar getirmesini birlik ve beraberliğimizin devamını  Allah (c.c)'dan niyaz ediyorum şeklinde konuştu.


Fotoğraf Galerisi