Kapat

Kandil Simidi Dağıtımları

Beşir Derneği temsilci ve gönüllüleri tarafından Berat Kandili vesilesiyle canları pahasına çalışan sağlık personellerine, huzurevlerinde yaşayan büyüklerimize, huzur ve güvenliğimizi sağlayan polis teşkilatı ve askerlerimize kandil simidi dağıtımı gerçekleştirildi.

Gölbaşı Temsilciliğimiz, İlçe Jandarma Komutanlığına kandil simidi ikramında bulundu.

Düzce Temsilciliğimiz, Atatürk Devlet Hastanesi sağlık personeline Berat Kandili vesilesiyle kandil simidi ikramı gerçekleştirdi.

Kırşehir Temsilciliğimiz, Eğitim Araştırma Hastanesi sağlık personeline Kandil vesilesi ile simit dağıtımında bulundu.

Zile Temsilciliğimiz, Emniyet çalışanlarına ve esnafa kandil simidi ikramı gerçekleştirdi.

Aydın Temsilciliğimiz, Berat Kandilini ihya etmek maksadıyla, büyük bir fedakarlıkla hizmet veren Sağlık personeline ve Polis memurlarına kandil simidi ikramlarını teslim etti.

Sakarya Temsilciliğimiz, kandil vesilesiyle polis memurlarına kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdi.

Giresun Temsilciliğimiz, Giresun Valiliği iznine tabi olarak karantina altında bulunan kardeşlerimize kandil simidi ikramında bulundu.

Sinop Temsilciliğimiz, Huzurevi ve Polis memurlarına kandil simidi dağıttı.

Eyüp Temsilciliğimiz, hastanelerde ve meydanda sosyal mesafe kuralına uyarak kandil vesilesi ile kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdi.

Aksaray Temsilciliğimiz, Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanları ve  hastalarına kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdi.

Bozüyük Temsilciliğimiz, Devlet Hastanesi personeline kandil simidi ikramında bulundu.

Kahramankazan Temsilciliğimiz, güvenliğimizi tesis etmek için çalışan Jandarma personeli, Trafik polislerine ve Devlet Hastanesi çalışanlarına kandil vesilesi ile kandil simidi dağıtımları gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Temsilciliğimiz, İtfaiye çalışanlarına kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdi.