Kapat

İyiliğe Adanmış Gönüller Türkiye Toplantısı Gerçekleştirildi

Beşir Derneği "İyiliğe Ortak Ol" sloganıyla düzenlediği İyiliğe Adanmış Gönüller Türkiye Toplantısı'nı 13-15 Ocak tarihlerinde Buhara Evleri Toplantı ve Etkinlik Merkezi'nde gerçekleştirdi.

Beşir Derneği "İyiliğe Ortak Ol" sloganıyla düzenlediği İyiliğe Adanmış Gönüller Türkiye Toplantısı'nı 13-15 Ocak tarihlerinde Buhara Evleri Toplantı ve Etkinlik Merkezi'nde gerçekleştirdi.

Bu yıl 11'incisi düzenlenen toplantı kapsamında 2022 yılı iyilik faaliyetleri değerlendirilerek, Beşir Derneği’nin gelecek vizyonu ele alındı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve kaside dinletisi ile başlayan program Servet Tekin'in Beşir Derneği adına hazırladığı İyiliğe Ortak Ol marşının icrasıyla devam etti.

En Büyük Motivasyonumuz Yüzlerdeki Tebessüm

Programa katılım gösteren Yüksek İstişare Kurulu Üyelerine ve temsilcilere hitap eden Beşir Derneği Genel Başkanı Sn. Fatih Sarıyar, Beşir ailesinin en büyük motivasyonunun yüzlerdeki tebessüm olduğuna dikkat çekti. Sn. Sarıyar sunumları çerçevesinde; Beşir Derneği'nin 2022 yılı faaliyet özeti ve gelecek vizyonu hakkında bilgiler verdi.

Dünden Bugüne Beşir Derneği

Programın ikinci bölümünde katılımcılara hitap eden Beşir Derneği Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Sn. M. Hüseyin Kadıoğlu ise dünden bugüne gerçekleştirilen hizmet faaliyetlerine değindi. Sn. Kadıoğlu kurumsal gelişimin önemine vurguda bulunarak, Beşir Derneği’nin 11 yıllık iyilik yolculuğuna ilişkin bir tecrübe konuşması yaptı.

Arama Kurtarma Performansı İlgiyle İzlendi 

Beşir Derneği Afet Koordinasyon ve Lojistik Müdürü Sn. Metin Doruklu tarafından hazırlanan Arama Kurtarma Klibi ve Koreografisi katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Sn. Doruklu'nun icra ettiği sunum kapsamında Beşir Derneği'nin arama kurtarma faaliyetleri hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

Program, gerçekleştirilen ödül töreni ve hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.


Fotoğraf Galerisi