Kapat

Gölcük Temsilciliği Muhacirlere Yardım Elini Uzattı

Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde yaşayan daha önceden tespit edilmiş 50 muhacir ve ihtiyaç sahibi aileye gıda kumanyası dağıtıldı.

     Kurulduğu günden bu yana 242 temsilcilikte mazlumların yanında olan mahzun ve mahcup insanların ihtiyaçlarını imkanlar dahilinde karşılamaya çalışan gönül erlerimiz Ramazan ayını tüm yurtta yaşamaya yaşatmaya devam ediyor.Bu hizmete gönül vermiş Türkiye'nin en büyük gönüllü ağına sahip Derneğimiz 55 ülkede ve ülkemizde 242 noktada yardımlarına devam ediyor. Beşir derneği  Gölcük temsilciliği ,Suriyeli ve yardıma muhtaç  ailelere yardım elini uzattı.Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde yaşayan  daha önceden tespit edilmiş 50 muhacir ve ihtiyaç sahibi aileye gıda kumanyası dağıtıldı.

    Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği yaptığı açıklamada;''Gölcük ve Karamürsel  ilçelerinde  Suriyeli ailelere ve yardıma muhtaç ailelere Beşir derneği  Gölcük temsilciliği  yardım elini uzattı.Yardım kapsamı kapsamında  evler tek tek ziyaret edilerek  gıda kolisi teslim edildi.Bu konuda bizlere destek veren hayır sever vatandaşlarımıza ve esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyoruz, inşallah  yardımlarımız tüm hızıyla devam edecektir.İhtiyaç sahibi vatandaşlar yapılan bu yardımlardan  dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Beşir derneğine ve hayır sahiplerine  teşekkür ederiz''diyerek memnuniyetini ifade ettiler.


Fotoğraf Galerisi