Kapat

Gıda Dağıtımlarımız Devam Ediyor

Beşir Derneği Ağrı Temsilciliğimiz pandemi süreci öncesinde de olduğu gibi mazlum ailelere gıda dağıtımı yaparak umut ışığı olmaya devam ediyor. Gerekli tedbirleri alan ekiplerimiz, ihtiyaç sahibi ailelerimize ihtiyaçlarını olabildiğince hızlı şekilde ulaştırarak gönül coğrafyasını biraz daha genişletiyor. Periyodik gıda yardımlarımızın tüm Türkiye ve ihtiyaç sahibi coğrafyalarda ihtiyaç sahiplerine ulaşması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu yardımların devam etmesi ile mazluma güç olmak için siz de bağışta bulunabilir belki bir yetimi belki bir öksüzü güldürebilirsiniz.

Beşir Derneği Ağrı Temsilciliğimiz pandemi süreci öncesinde de olduğu gibi mazlum ailelere gıda dağıtımı yaparak umut ışığı olmaya devam ediyor. Gerekli tedbirleri alan ekiplerimiz, ihtiyaç sahibi ailelerimize ihtiyaçlarını olabildiğince hızlı şekilde ulaştırarak gönül coğrafyasını biraz daha genişletiyor.  Periyodik gıda yardımlarımızın tüm Türkiye ve ihtiyaç sahibi coğrafyalarda ihtiyaç sahiplerine ulaşması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu yardımların devam etmesi ile mazluma güç olmak için siz de bağışta bulunabilir belki bir yetimi belki bir öksüzü güldürebilirsiniz.  

Bağışçı ve gönüllülerinden aldığı destekler ile malzuma destek olmaya devam eden Beşir Derneği, vizyonu ve misyonu çerçevesince nerede bir mahzun var ise orada onunla olmaya gayret ediyor. 


Fotoğraf Galerisi