Kapat

Geleceğin Fatih’lerine Hediyeler Dağıtıldı

Beşir Derneği Fatih Temsilciliği, Kırımlı Aslanbey İlköğretim Okulu öğrencilerine hediyeler dağıttı.

7’den 70’e tüm insanların yüzlerindeki tebessüm, gözlerindeki umut ışığı ve gönüllerindeki mutluluk olmayı amaçlayan ve bu amaç doğrultusunda canla başla çalışmaya devam eden Beşir Derneği, İstanbul Fatih’te yaşayan geleceğin Fatih’lerine hediyeler dağıttı.


Beşir Derneği Fatih Temsilciliği vasıtasıyla uzanan sevgi eli, çocukların yüzünü güldürdü. Kırımlı Aslanbey İlköğretim Okulu’nda okuyan 500 çocuğa içerisinde ayakkabı, pantolon, gömlek, etek, çorap gibi çeşitli kıyafetlerden birer takım bulunan hediye paketleri armağan edildi.


Çocukların yüzünü güldürmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek duygularını paylaşan Beşir Derneği Fatih Temsilcisi Salih Güvey şöyle söyledi:


“Dağıttığımız her bir hediye paketiyle yeni bir gönül kazanmak, her çocuğun yüzünde yeni yeni güllerin açtığını görmek bizleri çok mutlu ediyor ve aşkla, şevkle, heyecanla daha çok çalışıp daha fazla gönül kazanmak için gayrete sevk ediyor. Bizans’ın kasvet ve zulmünde boğulmuş halkı, müthiş bir fetihle müjdeleyen ve yalnız surları aşmayıp çağları da aşan ecdadımız Fatih’in emaneti bu güzel ilçemizde, geleceğin Fatih’lerinin yanında olmak son derece memnun edici. Beşir Derneği Fatih Temsilciliği olarak, bu güzellikleri yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz.”