Kapat

FAST ile Bağış Yapmak Artık Daha Kolay

Beşir Derneği olarak bağışçılarımızın çok daha kolay bir şekilde bağışlarını tamamlayabilmesi adına yeni bir hizmeti daha duyuruyoruz. Bağışçılarımız artık FAST sistemi ile 7/24 kolayca bağışlarını yapabilecekler.

Beşir Derneği olarak bağışçılarımızın çok daha kolay bir şekilde bağışlarını tamamlayabilmesi adına yeni bir hizmeti daha duyuruyoruz. Bağışçılarımız artık FAST sistemi ile 7/24 kolayca bağışlarını yapabilecekler.

Beşir Derneği bağışçılarımız artık Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) sistemi ile derneğimize daha kolay bir şekilde bağışlarını yapabilecekler. Banka hesaplarınızın Kolay Adresim kısmına derneğimizin Iban adresi yerine 0530 106 4042 numaralı Beşir Derneği Whatsapp Hattı’nı kaydederek bağışlarınızı hem büyük bir kolaylıkla yapabilirsiniz. FAST sistemi ile ayrıca bağış işlemlerinizi gün ve saat kısıtlaması olmadan 7/24 gerçekleştirebilirsiniz.

Tek Seferde 1.000 Liranın Altında Bağış

Beşir Derneği FAST sistemi ile bağışçılarımız artık tek seferde 1.000 TL altındaki bağış işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilecekler. FAST sistemi ile bağışçılarımızın yapacağını bağış işlemleri saniyeler içerisinde tamamlanabilecek. Ayrıca bu sistem ile kolaylıkla bağışlarını yapabilecek bağışçılarımız, işlem sonrası ise yapılan bağışa ilişkin bilgilendirme alabilecekler.

Şartlı Bağışlarınızda Bağışın Adını Yazmanız Yeterli

Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) sistemi ile yapılacak bağışlar Beşir Derneği Genel Bağış kapsamında değerlendirilecektir. Böylece FAST sistemi üzerinden derneğimize gönderilen bağışlar Beşir Derneği Genel Bağış Hesabı’na yatırılacaktır. Ancak bağışlarını şartlı bir şekilde gerçekleştirmek isteyen bağışçılarımız açıklama kısmına bağış şartı yazarak işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Beşir Derneği FAST Numarası: 0530 106 4042

Beşir Derneği’ne FAST aracılığıyla kolaylıkla bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Derneğimize FAST üzerinden bağış yapmak için banka hesaplarınıza Iban adresi yerine 0530 106 4042 numaralı Beşir Derneği Whatsapp Hattı’nı kaydedebilirsiniz. Bu sayede Beşir Derneği’ne yapacağınız bağış işlemlerini bundan sonra da kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.